Reisprogramma The Ranch at Rock Creek

1
1

1: Aankomst The Ranch at Rock Creek

Vandaag gaat een bijzondere ervaring van start. U zal de komende dagen namelijk verblijven op een van de meest exclusieve ranches van Amerika. The Ranch at Rock Creek ligt in de prachtige wildernis van de staat Montana. U arriveert hier met uw huurauto, maar indien gewenst kunnen wij ook een helikoptertransfer voor u organiseren.

U verblijft de komende dagen op basis van volpension. Tevens zijn drankjes en activiteiten inbegrepen. De maaltijden kunt u nuttigen in het sfeervolle restaurant in de Granite Lodge. Het decor van het restaurant lijkt rechtstreeks uit een Wild West film te komen. In de avonden kunt u genieten van een voortreffelijk 4-gangen diner, inclusief bijpassende wijnen.

The Ranch at Rock Creek beschikt over verschillende kamertypes. Tico bespreekt graag met u welke kamer het beste aansluit op uw wensen.


  • ★★★★★ The Ranch at Rock Creek (3n) Blank

The Ranch at Rock Creek

2
2

2 & 3: The Ranch at Rock Creek

Vrije dagen tijdens welke u gebruik kunt maken van de aangeboden activiteiten, welke inclusief zijn in uw verblijf. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan paardrijden in de schitterende omgeving, de kunst van het boogschieten onder de knie krijgen, wandelen, of mountainbiken terwijl de zon langzaam onder gaat, of kleiduivenschieten. In de wintermaanden kunt u schaatsen, skiën, snowboarden, of sleeën.

Daarnaast kunt u op de Ranch heerlijk ontspannen in de spa, de hot tub, of het verwarmde zwembad, een balletje gooien op de bowlingbaan in de prachtige The Silver Dollar Salloon bar, of een goed boek lezen in de sfeervolle bibliotheek. Tevens kunt u wekelijks genieten van de rodeo,

Rodeo rijden

4
4

4: Vertrek

Vandaag komt dit zeer bijzondere arrangement alweer tot een einde. U geniet in de ochtend nog eenmaal van een uitstekend ontbijt, voordat u zich klaarmaakt voor de reis naar uw volgende bestemming.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat