Logo bg white

The Ranch at Rock Creek

4-daags arrangement Rocky Mountains & Westkust
Vanaf € 2.950,00 p.p.
juni t/m augustus
Fraukje 4888
Heeft u vragen?
×

Exclusief verblijf in The Ranch at Rock Creek

Prachtige gesitueerd tussen de John Long bergen van Montana, niet ver van het oude mijnstadje Philipsburg, bevindt zich een van de meest exclusieve accommodaties van de Verenigde Staten: The Ranch at Rock Creek. In dit 6.000 hectare grote gebied vindt u de perfecte combinatie tussen luxe en avontuur. Als u die ultieme ‘cowboy’-ervaring eens wenst mee te maken, dan is dit de plek! Trek die cowboylaarzen en cowboyhoed maar uit de kast, want op The Ranch at Rock Creek zullen deze helemaal van pas komen. Een ranch is geen echte ranch zonder paarden en deze vindt u hier dan ook in overvloed. Met ongeveer 50 paarden op stal vindt u hier gegarandeerd een paard die geschikt is voor uw rijdniveau.

Deze lodge is het gehele jaar open en ieder seizoen heeft zijn voordelen. De mooiste maanden qua weer en natuur zijn juni, juli en augustus. Dit zijn ook direct te drukste maanden. In de lente en herfst is de temperatuur overdag doorgaans mild en zijn de nachten een flink stuk kouder. In de winter sneeuwt het vaak, waardoor de omgeving wordt omgetoverd tot een prachtige wintersportbestemming.

The Ranch at Rock Creek beschikt over 29 kamers in totaal, inclusief 9 privéhuizen en 10 luxe glamping tenten. In het ‘hoofdgebouw’, genaamd de Granite Lodge bevinden zich nog eens 9 slaapkamers.

Kinderen zijn welkom op deze ranch. Deze plek is echter het meest geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het activiteitenaanbod is zeer uitgebreid voor de kleintjes. Denk bijvoorbeeld aan boten bouwen, schminken, sokpoppen maken, tekenen, dreamcatchers maken, picknicks in de tipi, leren koken, bowlen, speurtochten en ponyrijden. Indien gewenst kan er een oppas geboekt worden voor uw kinderen.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst The Ranch at Rock Creek

Vandaag gaat een bijzondere ervaring van start. U zal de komende dagen namelijk verblijven op een van de meest exclusieve ranches van Amerika. The Ranch at Rock Creek ligt in de prachtige wildernis van de staat Montana. U arriveert hier met uw huurauto, maar indien gewenst kunnen wij ook een helikoptertransfer voor u organiseren.

U verblijft de komende dagen op basis van volpension. Tevens zijn drankjes en activiteiten inbegrepen. De maaltijden kunt u nuttigen in het sfeervolle restaurant in de Granite Lodge. Het decor van het restaurant lijkt rechtstreeks uit een Wild West film te komen. In de avonden kunt u genieten van een voortreffelijk 4-gangen diner, inclusief bijpassende wijnen.

The Ranch at Rock Creek beschikt over verschillende kamertypes. Tico bespreekt graag met u welke kamer het beste aansluit op uw wensen.


  • ★★★★★ The Ranch at Rock Creek (3n) Blank

The Ranch at Rock Creek

2
2

2 & 3: The Ranch at Rock Creek

Vrije dagen tijdens welke u gebruik kunt maken van de aangeboden activiteiten, welke inclusief zijn in uw verblijf. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan paardrijden in de schitterende omgeving, de kunst van het boogschieten onder de knie krijgen, wandelen, of mountainbiken terwijl de zon langzaam onder gaat, of kleiduivenschieten. In de wintermaanden kunt u schaatsen, skiën, snowboarden, of sleeën.

Daarnaast kunt u op de Ranch heerlijk ontspannen in de spa, de hot tub, of het verwarmde zwembad, een balletje gooien op de bowlingbaan in de prachtige The Silver Dollar Salloon bar, of een goed boek lezen in de sfeervolle bibliotheek. Tevens kunt u wekelijks genieten van de rodeo,

Rodeo rijden

4
4

4: Vertrek

Vandaag komt dit zeer bijzondere arrangement alweer tot een einde. U geniet in de ochtend nog eenmaal van een uitstekend ontbijt, voordat u zich klaarmaakt voor de reis naar uw volgende bestemming.

Prijsindicatie voor een verblijf in The Ranch at Rock Creek

Voor een verblijf van 3 nachten in The Ranch at Rock Creek dient u zeker rekening te houden met € 2.950 per persoon. De prijsverschillen tussen de verschillende seizoenen zijn fors. Houdt u er daarom rekening mee dat de prijs kan afwijken van het bovenstaande.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Westkust

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Tico als organisator van uw droomreis door de Verenigde Staten

Al sinds 1993 organiseren wij de mooiste reizen naar verre bestemmingen wereldwijd. Onze passie en deskundigheid komt tot uiting in alle aspecten van uw reis door de Verenigde Staten.. Wij deze bestemming uit eigen ervaring en kunnen u dan ook uitstekend assisteren bij eventuele vragen!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed en snel van dienst te zijn. Onze reisspecialisten zullen dan ook altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek. Binnen enkele dagen ontvangt u een gedetailleerd reisprogramma op maat.

Beste lokale partners

Wij werken samen met de beste lokale partners en dat is interessant in de Verenigde Staten, omdat ons lokale agentschap kwalitatief goede excursies aanbiedt. Dit is een absolute meerwaarde voor uw reis naar de VS!

Unieke ervaringen

Samen met u stellen we een unieke reis samen, gebaseerd op úw wensen en voorkeuren. Geniet van een gastronomische wandeling, maak een spectaculaire helikoptervlucht of woon een sportwedstrijd of awardshow bij.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat