Logo bg white

Poolduiken in de Antarctische wateren

11-daags arrangement Antarctica
Vanaf € 425,00 p.p.
November t/m maart
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

Poolduiken in de Antarctische wateren!


Tijdens enkele speciaal geselecteerde Antarctica cruises is het mogelijk poolduiken te maken! Tijdens deze cruises worden enkele landingen en wandelingen die op het programma staan, vervangen voor duikexpedities. U duikt vanaf het strand of vanaf een zodiac en maakt kennis met indrukwekkende ijsformaties en een bijzonder flora en fauna.

In het ijzige water leven vele soorten zeesterren, anemonen, zachte koralen, manteldieren en kwallen. Wanneer u geluk heeft wordt met pinguïns, pelsrobben of zelfs zeeluipaarden gedoken! U dient voor deelname aan deze optionele activiteit een ervaren duiker te zijn. De groep duikers bestaat uit minimaal 8 en maximaal 24 personen. Het aantal cruises met deze optionele activiteit en het aantal duikplekken is beperkt, dus wacht niet te lang met het boeken. Wij informeren u graag over de vertrekken en de beschikbaarheid!

Prijsindicatie voor het poolduiken


Tijdens diverse geselecteerde cruises wordt poolduiken als optionele activiteit aangeboden voor ervaren duikers. Terwijl de rest van de passagiers aan boord van het schip blijven of een excursie maken, gaat u onder professionele begeleiding op pad voor een unieke kennismaking met de onderwaterwereld.

  • De kosten voor het poolduiken variëren afhankelijk van het gekozen vertrek. De prijs bedraag € 425 - € 770 per persoon.
  • Het aantal plekken is beperkt, dus wacht niet te lang met het boeken van uw cruise en het poolduiken. Wij informeren u graag over de vertrekken en de beschikbaarheid!

Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Antarctica

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

Wij zijn expert in het verzorgen van luxe reizen op maat en kennen de bestemmingen die wij aanbieden goed. Wij hebben zelf de schoonheid van Antarctica ervaren, kennen de verschillende schepen en helpen u graag in het verzorgen van deze unieke reis. Ook voor bijbehorende vluchten en aanvullende reisarrangementen zijn we u graag van dienst. U hoeft enkel te genieten van al het moois.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reisvoorstel op maat

Wij stellen speciaal voor u een reisprogramma samen waarin wij door middel van de mooist passende cruise een exclusieve reis tot stand laten komen.

Genieten van de cruise

Tijdens de cruise hoeft u enkel te genieten van het unieke landschap en het dierenleven! Dagelijks maakt u excursies per zodiac en kunt u interessante lezingen bijwonen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat