Reisprogramma Luxe Khmer huisjes Phum Baitang

1
1

1: Aankomst Phum Baitang

Vandaag arriveert u in het bijzondere Phum Baitang, gelegen bij Siem Reap. Siem Reap is de uitvalsbasis voor een bezoek aan de eeuwenoude Tempels van Angkor. Afhankelijk van uw moment van aankomst, heeft u de rest van de middag vrij te besteden en kunt u genieten van de faciliteiten van uw accommodatie.

  • ★★★★+ Phum Baitang (3n)

Uw plunge pool villa

2
2

2: Tempels van Angkor

Nog voor zonsopkomst brengt u een bezoek aan de vroege 12e eeuwse Angkor Wat tempel, gewijd aan de Hindoe god Visnu. Angkor Wat wordt gezien als het meesterwerk van de Khmer architectuur. U keert terug naar uw hotel voor een ontbijt.

Na het ontbijt bezoekt u onder begeleiding van een gids de mystieke stad Angkor Thom, gebouwd door Jayavarman VII. U bezoekt o.a. de zuidelijke toegangspoort, de tempels van Bayon, Baphuon en Phimeanakas, de koninklijke stad met het olifantenterras en het terras van de leprakoning. Na de lunch (inbegrepen) bezoekt u de overwoekerde Ta Prohm tempel en geniet u van een prachtige zonsondergang bij de Pre Rup of de Srah Sarong tempel.

Ta Phrom tempel

3
3

3: Phum Baitang

Vrije dag welke u geheel naar eigen inzicht kunt besteden. U kunt heerlijk ontspannen en genieten van de faciliteiten van uw accommodatie. Zo verzorgt het Phum Baitang een Khmer kookworkshop en verschillende spa-behandelingen (niet inbegrepen).

Uiteraard kunt u er vandaag ook op uittrekken. U heeft alle tijd om de tempelcomplexen van Angkor nogmaals te bezoeken. De verder weg gelegen Roluos Group is zeker een bezoek waard. Ook kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld het Preah Khan complex te bezoeken. Hier bevindt zich een gebouw in Griekse stijl dat wordt overwoekerd door gigantische boomwortels. U kunt er ook voor kiezen om het stadje Siem Reap te verkennen of de prachtige natuurrijke omgeving van het Tonlé Sap meer.

Indien u vandaag liever deelneemt aan een excursie, dan verzorgen wij die uiteraard erg graag.

Zwembad Phum Baitang

4
4

4: Einde van uw Phum Baitang arrangement

Vandaag komt uw heerlijke verblijf in het Phum Baitang tot een einde. U checkt uit bij de accommodatie en vervolgt uw reis door Cambodja.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat