Reisprogramma Phinda Private Game Reserve

1
1

1: Aankomst Phinda Private Game Reserve

Vandaag komt u aan in het prachtige Phinda Private Game Reserve. Het luxe Phinda wildreservaat wordt beheerd door &Beyond en bevindt zich in de noordoostelijk gelegen provincie KwaZulu-Natal. Over land is het reservaat vanuit Durban in ca. 3½ uur te bereiken, vanuit Richard’s Bay in ca. 2 uur. Het Phinda reservaat bestaat uit een 23.000 hectare groot gebied met zeven verschillende ecosystemen, waardoor zowel de natuur als het aanwezige dierenleven zeer divers is. Het verblijf in alle lodges is op basis van full inclusive waarbij alle maaltijden en game drives zijn inbegrepen.

  • ★★★★★ Phinda Zuka Lodge (3n) Blank
  • ★★★★★ Phinda Forest Lodge (3n) Blank
  • ★★★★★ Phinda Mountain Lodge (3n) Blank
  • ★★★★★ Phinda Vlei Lodge (3n) Blank
  • ★★★★★ Phinda Rock Lodge (3n) Blank

Phinda Vlei Lodge

2
2

2 & 3: Phinda Private Game Reserve

In het reservaat is zowel de natuur als het aanwezige dierenleven zeer divers en zijn dus een veelheid aan excursies mogelijk. Naast de leeuw, luipaard, olifant, buffel en neushoorn (de welbekende Big Five)heeft u de mogelijkheid tijdens excursies de zwarte neushoorn, cheeta, nyala en meer dan 400 vogelsoorten te zien. Vandaag kunt u deelnemen aan de game drives die door uw lodge worden aangeboden. Bij uw verblijf zijn dagelijks twee game activiteiten inbegrepen.

"Helaas is onze reis alweer achter de rug. Werkelijk genoten!!! De guesthouses waren allemaal erg luxe. Geweldige plekken, overal een warm ontvangst. Zuid-Afrika is een absolute aanrader!"
Tico-reizigers

Phinda Mountain Lodge

4
4

4: Vertrek

Na een laatste game drive vroeg in de ochtend wacht u een heerlijk ontbijt bij de lodge. Na het ontbijt verlaat u uw Phinda Lodge en vervolgt u uw rondreis naar eigen wens.


Phinda Forest Lodge

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat