Reisprogramma Otjimbondona Kalahari Lodge

1
1

1: Aankomst Otjimbondona Kalahari Lodge


Vandaag rijdt u in 1 à 1,5 uur vanaf de luchthaven van Windhoek naar Otjimbondona Kalahari. Uiteraard kunt u dit arrangement ook aan het einde van uw reis inplannen of in het midden van uw reis laten vallen. Alles is mogelijk en wij informeren u graag over de beste mogelijkheden. De kleinschalige Otjimondona Lodge is gelegen in een 3000 hectare groot privé natuurreservaat aan de rand van de Kalahariwoestijn.

Otjimbondona bestaat uit het Manor House (hoofdgebouw) en 4 heerlijke villa's met allen een prachtig uitzicht. De villa's liggen ver elkaar waardoor u veel privacy heeft. Iedere villa heeft een openhaard, een eigen terras met plungepool en een 'sala' met ligbedden en een hangstoel. U verblijft op full inclusive basis, dus bij uw verblijf zijn alle maaltijden, standaard drankjes en diverse aangeboden activiteiten inbegrepen.

  • ★★★★ Otjimbondona (2n – fi) Blank

Uw eigen sala

2
2

2. Otjimbondona


Vrije dag die u naar eigen inzicht kunt besteden. U kunt ontspannen bij de lodge en genieten van de lounge, het zwembad de sauna of de kleine gym of deelnemen aan de aangeboden activiteiten zoals game drives, nature drives en wandelingen. Bij uw verblijf zijn diverse prachtige tours inbegrepen. Optioneel (dit valt buiten de inbegrepen tours) kunt u een massage of scenic flight bijboeken. Deze lodge vormt een perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar een ontspannen, exclusief en luxueus begin of einde van de reis.

3
3

3: Vervolg van uw Namibië reis


Na het ontbijt en mogelijk een laatste duik in uw plungepoolverlaat u Otjimbondona Kalahari en vervolgt u uw reis naar eigen wens. Wij nemen een verblijf bij deze bijzondere lodge heel graag voor u op in een uitgebreide rondreis door Namibië. Het is belangrijk een reis naar Namibië zo spoedig mogelijk te bespreken om zo veel mogelijk kans op beschikbare accommodaties te hebben!

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat