Reisprogramma Okonjima Nature Reserve

1
1

1: Aankomst Okonjima

Vandaag rijdt u naar het Okonjima reservaat. Vanuit Windhoek legt u de afstand van ca. 250 kilometer af in zo’n 3 á 4 uur. In het 20.000 hectare grootte reservaat bevinden zich het Okonjima Plains Camp, het een Okonjima Bush Camp en de AfriCat foundation, een organisatie die zich inzet voor het behoud van de grote carnivoren zoals cheeta’s en luipaarden. Bij uw verblijf zijn ontbijt en diner inbegrepen.

Het Okonjima Plains Camp is een aangename accommodatie met in totaal 30 kamers. De standaard kamers hebben een kleine veranda en grote ramen met mooi uitzicht over de grasvlaktes. De view rooms (onze favoriete kamers!) zijn extra ruim en liggen 25 - 75 meter uit elkaar en bieden daardoor veel privacy. Het Plains Camp is zeer geschikt voor families. Bij het hoofdgebouw bevindt zich een zwembad.

Het Okonjima Bush Camp is gelegen op 2,5 kilometer afstand van het Plains Camp en biedt 8 mooie chalets met rieten dak aan en 1 honeymoon junior suite. Alle chalets liggen 80 - 100 meter bij elkaar vandaan en bieden veel ruimte en privacy. Bij het hoofdgebouw bevindt zich een zwembad.

  • ★★★+ Okonjima Plains Camp (2n - hp) Blank
  • ★★★★ Okonjima Bush Camp (2n - hp of ai) Blank

Okonjima Camps filmpje:

2
2

2: Okonjima

U kunt vandaag (optioneel) deelnemen aan de vele door de lodge georganiseerde excursies. Tijdens de tours kunt u meer leren over de Africat foundation en hun werkzaamheden. U kunt kennismaken met het cheetah project, tijdens een drive op zoek gaan naar de luipaarden, wandelen over prachtige routes, deelnemen aan een nachtexcursie waarbij u nachtdieren kunt bewonderen vanuit een zogenaamde hide-out en - voor wie durft - mee gaan tijdens een 'large carnivore tracking on foot'.

3
3

3: Vervolg rondreis

Na het ontbijt verlaat u Okonjima en vervolgt u de reis naar eigen wens. Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken, maar wij nemen een verblijf bij Okonjima heel graag voor u op in een uitgebreide rondreis door Namibië. Het is belangrijk een reis naar Namibië zo spoedig mogelijk te bespreken om zo veel mogelijk kans op beschikbare accommodaties te hebben!

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat