Reisprogramma Navimag Cruise in Patagonië

1
1

1: Puerto Montt - inscheping

U kunt vandaag tussen 09:00 en 13:00 uur inchecken bij het kantoor van Navimag cruises in Puerto Montt (Angelmó 1735). Inscheping start om 17:00 uur. U wordt welkom geheten aan boord van de Eden ferry en ontvangt uitleg m.b.t. veiligheid aan boord en het programma voor de komende dagen. U verblijft in een kajuit type ‘AAA’ met eigen sanitair. Om 20:00 uur verlaat de ferry de haven van Puerto Montt en zet koers richting Reloncaví Sound, de Golf van Ancud en het Apiao kanaal, alvorens de Golf van Corcovado binnen te varen. Deze spectaculaire tocht door het schitterende fjordengebied van Zuid-Chili gaat dan eindelijk van start.

  • eden ferry (3n – kajuit type AAA – vp)
2
2

2: Moraleda kanaal – open zee – Golf van Penas

Afhankelijk van de weersomstandigheden en het getijde, zal de kapitein bepalen welke route er wordt gevolgd vandaag. Zo kan er worden gevaren door het Pulluche kanaal, het Ninualac kanaal of Boca de Guafo. U heeft vandaag veel kans om walvissen te spotten vanaf het deck.

3
3

3: Cotopaxi – Puerto Edén

Vandaag vaart Eden verder door het Messier kanaal met een diepte van ca. 1.270 meter. In dit kanaal bevindt zich het vrachtschip Capitán Leonidas wat in 1970 is vergaan bij het eilandje Bajo Cotopaxi.

Hierna passeert de ferry de zgn. ‘English Narrows’, een zeer smalle doorgang met slechts ruimte voor 1 schip. U bereikt het plaatsje Puerto Edén, gelegen op Wellington Island, één van de grootste eilanden van Chili, gelegen in het Bernardo O’Higgins National Park. Na een kort verblijf in dit havenplaatsje zet de ferry koers door o.a. het Patagonië, Unión en Sarmiento kanaal.

4
4

4: Angostura White – Puerto Natales

In de vroege ochtend vaart de Eden door het Santa María kanaal en komt vervolgens uit bij het smalste gedeelte van deze tocht: Angostura White, een ‘slechts’ 80 meter breed kanaal. Via de Unión Sound bereikt u uiteindelijk de haven van Puerto Natales waar deze tocht tot een einde komt. Na een vroeg ontbijt gaat u van boord. Einde van dit arrangement.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat