Logo bg white

Natuurlijk Uruguay

9-daagse rondreis door Uruguay
Vanaf € 1.290,00 p.p.
November t/m maart
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

Uruguray reis 'Natuurlijk Uruguay'

De Uruguay rondreis ‘Natuurlijk Uruguay’ laat u kennismaken met diverse hoogtepunten van het kleine land Uruguay. De reis begint in Colonia del Sacramento, een koloniaal stadje aan de Rio de La Plata. Na twee dagen Colonia wordt uw huurauto opgeleverd bij uw hotel en begint u de selfdrive. In 3 uur rijdt u naar Montevideo waar u een excursie maakt langs de belangrijkste bezienswaardigheden. Na een overnachting in de hoofdstad rijdt u in oostelijke richting naar Rocha voor een verblijf bij een sfeervolle estancia. De estancia wordt omgeven door grasland, meren, riviertjes en bossen en biedt een gevarieerd dierenleven. Een excursie aan Cabo Polonio is tevens inbegrepen tijdens de rondreis. Cabo Polonio biedt enkele fantastische bezienswaardigheden zoals de vuurtoren, zandduinen en de zeeleeuwenkolonie.De laatste dagen van de reis verblijft u in La Pedrera en kunt u geheel naar eigen inzicht besteden en ontspannen afsluiten.


Bekijk het volledige reisprogramma van deze Uruguay reis!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Colonia del Sacramento

In de ochtend aankomst in het koloniale stadje Colonia del Sacramento in Uruguay. Na aankomst heeft u een transfer naar uw hotel, gelegen in het historische centrum. Dankzij de goed bewaard gebleven gebouwen en de mix van Portugese en Spaanse koloniale architectuur werd het mooie centrum van Colonia in 1996 op de Werelderfgoedlijst van Unesco geplaatst. In de middag staat er een interessante stadsexcursie onder begeleiding van een gids op het programma. U wordt opgehaald bij uw hotel en maakt al wandelend door de kleine straatjes van Colonia kennis met haar historie en bezienswaardigheden. • ★★★ Posada Plaza Mayor (2n)
 • ★★★★ Posada Plaza Mayor (2n – semi suite)
 • ★★★★★ Costa Colonia Riverside Hotel (2n)
2
2

2: Colonia del Sacramento

Vrije dag die u naar eigen inzicht kunt besteden. U kunt Colonia verder leren kennen, een wandeling maken door de meest gefotografeerde straat van Colonia, de ‘Calle de los suspiros’ of een van de interessante musea bezoeken. Optioneel (niet inbegrepen) kunt u vandaag een privé excursie maken naar de wijngaarden van Los Cerros de San Juan. Een wijnproeverij is inbegrepen bij deze excursie.

"Wij hebben echt een geweldige reis gehad in Zuid Amerika! Wat een continent met vooral, naast alle mooie natuur, prachtige, lieve en aardige mensen! De reis was perfect georganiseerd, werkelijk alles was goed geregeld en overal werd op onze komst gerekend. Alle excursies waren stuk voor stuk en zonder uitzondering van uitstekende kwaliteit. Vooral de kennis van alle gidsen vonden wij erg goed. En van hun vriendelijkheid hebben wij genoten!"
Tico reizigers

Colonia del Sacramento

3
3

3: Colonia del Sacramento – Montevideo

‘s Ochtends om 10:00 uur wordt bij uw hotel de huurauto opgeleverd die de komende 7 dagen tot uw beschikking zal staan. Hierna rijdt u in oostelijke richting over de Ruta 1 uur naar Montevideo, de hoofdstad van Uruguay. U checkt in bij uw hotel, gelegen in een buitenwijk van Montevideo. Ten oosten van het centrum van Montevideo liggen de wijken Punta Carretas en Carrasco. Punta Carretas is een prettige residentiële wijk met een winkelstraat, vele goede restaurants en een golfbaan. Carrasco is een exclusieve residentiële buurt met luxe hotels waar vele ambassades gevestigd zijn. In de middag wordt u opgehaald voor een stadsexcursie naar de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Bij uw overnachting bij My Suites is een heerlijke wijnproeverij inbegrepen. Deze wine tasting vindt plaats van 20.00 – 21.00 op dinsdag t/m zaterdag.

 • ★★★+ My Suites Boutique Hotel (1n)
 • ★★★★ Belmont House (1n)
 • ★★★★★ Belmont House (1n – junior suite)

Wijk 'Carrasco'

4
4

4: Montevideo – Rocha

Vandaag rijdt u naar uw estancia in Rocha, in het oosten van Uruguay. (Guardia del Monte: 270 km / Charabon: 225 km). Estancia Guardia del Monte ligt op 3½ uur rijden van Montevideo en is een authentieke en kleinschalige estancia. Estancia El Charabon ligt nabij Rocha. Tijdens uw verblijf zijn alle maaltijden, paardrijtochten en wandelingen onder begeleiding van een gids inbegrepen. U kunt deze twee dagen ook kiezen voor het verblijf in Posada El Balcon del Abra in Mariscala.

 • ★★★ Estancia Guardia del Monte (2n – vp)
 • ★★★+ El Charabon (2n – vp)
5
5

5: Estancia

Vrije dag die u naar eigen inzicht kunt besteden bij de estancia. U kunt wandelingen maken in de omgeving of een tocht te paard maken onder begeleiding van een gids. De prachtige landelijke omgeving bestaat uit veel grasland, meren, riviertjes en bossen en bieden een diverse flora en fauna. Naast schapen en vee kunt u hier nandu’s (een soort struisvogel), otters en capibarra’s zien en een veelheid aan verschillende vogelsoorten, misschien zelfs de roze flamingo.

6
6

6: Estancia – Cabo Polonio – La Pedrera

Na het ontbijt verlaat u de estancia en rijdt u de korte afstand naar het dorpje Barra de Valizas, kortweg Valizas genoemd. Hier ontmoet u de gids die u vandaag laat kennismaken met het unieke plaatsje Cabo Polonio. U maakt een boottocht naar het dorp Rincon en kunt enkele bewoners ontmoeten. Vanaf hier start de tocht over de zandduinen. U maakt kennis met de vuurtoren en de zeeleeuwenkolonie (de grootste ter wereld!). Hierna rijdt u naar La Pedrera, een rustige kustplaats aan de Atlantische Oceaan.

 • ★★★ Hotel Brisas de la Pedrera (3n)
 • ★★★★ Hotel Brisas de la Pedrera (3n – zen room)
 • ★★★★+ Hotel Brisas de la Pedrera (3n – master room)

Hotel Brisas de la Pedrera

7
7

7 & 8: La Pedrera

Vrije dagen waarin u kunt genieten van uw hotel, de mooie stranden.

9
9

9: La Pedrera – Montevideo – Vertrek

Vandaag rijdt u terug naar Montevideo. U levert de huurauto in bij de luchthaven of de pier en vervolgt uw reis naar eigen inzicht. Vanuit Montevideo kunt u naar Buenos Aires, Iguazú, Sao Paulo of terug naar Nederland vliegen. Ook is het mogelijk vanaf de pier met de ferry terug naar Buenos Aires te varen. Afhankelijk van uw reisplannen passen wij het programma graag voor u aan.

Prijsindicatie voor deze Uruguay reis

Voor deze 9-daagse Uruguay reis geldt een indicatie reissom van € 1.290 per persoon (bij deelname van 2 personen) en op basis van verblijf in toeristenklasse accommodaties. Voor verblijf in de superieure klasse accommodaties geldt een indicatie reissom van € 1.550 per persoon.

Deze prijsindicaties zijn inclusief alle vermelde transfers en autohuur, maar nog exclusief vluchten. De prijs is gebaseerd op laagseizoentarieven. Uiteraard is de reis uit te breiden of naar wens aan te passen.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Uruguay

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Argentinië. Zij kennen de verschillende gebieden erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Uruguay reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten - Uruguay

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat deze reis door Uruguay u te bieden heeft.

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat