Reisprogramma Morukuru Beach Lodge

1
1

1: Aankomst Morukuru Beach Lodge

U arriveert vandaag op eigen gelegenheid in het (nog) redelijke onbekende De Hoop Nature Reserve, waar u de komende dagen zal verblijven in een werkelijk schitterende accommodatie. Indien gewenst is het ook mogelijk om per vliegtuig te arriveren. Tico informeert u graag over de extra kosten.

In de omgeving van de Morukuru Beach Lodge valt een hoop te beleven, maar kunt u tevens heerlijk uitrusten op het prachtige strand. Tijdens uw verblijf zijn alle maaltijden, non-alcoholische drankjes en enkele activiteiten inbegrepen. De middag kunt u geheel naar eigen inzicht invullen.

 • ★★★★★ Morukuru Beach Lodge (3n – ocean view suite)
 • Morukuru Beach Lodge

  2
  2

  2 & 3: Morukuru Beach Lodge

  Vrije dagen tijdens welke u gebruik kunt maken van het excursie-aanbod van uw verblijf. Dagelijks worden er twee excursies aangeboden, welke inclusief zijn in de prijs. Overige hotelgasten kunnen tevens deelnemen aan deze activiteiten. Enkele voorbeelden van de excursies zijn wandelingen onder begeleiding van een professionele gids welke u veel zal kunnen vertellen over de lokale flora & fauna, mountainbiken, 4x4 natuursafari’s, zandboarding, verschillende activiteiten op het strand zoals volleybal, of cricket, maar ook een snorkelexcursie behoort tot de mogelijkheden.

  Tevens kunt u o.a. zonder kosten gebruik maken van snorkelmateriaal, wetsuits, mountainbikes en zandboards zodat u er ook op eigen gelegenheid op uit kunt trekken.

  Snorkelen in het 'natuurlijke zwembad'

  4
  4

  4: Vertrek

  Vandaag neemt u afscheid van de prachtige Morukuru Beach Lodge en de indrukwekkende omgeving van De Hoop Nature Reserve. U reist op eigen gelegenheid verder naar uw volgende bestemming.

  Morukuru Beach Lodge in de Top 5!

  Reisspecialiste Fraukje nam de Morukuru Beach lodge op in haar Top 5 mooiste accommodaties van Zuid-Afrika!


  Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

  Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

  © Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat