Logo bg white

Luang Say cruise

2-daags arrangement Laos
Vanaf € 390,00 p.p.
November t/m maart

Luang Say cruise

Een unieke en meest comfortabele manier om van Noord Thailand naar Noord Laos te reizen is de Luang Say cruise van Chiang Rai naar Luang Prabang.

Gedurende twee dagen reist u van Chiang Rai in Thailand naar Luang Prabang in Laos. Onderweg overnacht u niet aan boord maar in de Luang Say Lodge, een comfortabele lodge idyllisch gelegen aan de rivier. U observeert deze dagen het lokale leven aan de rivieroevers en maakt kennis met de vriendelijke bevolking tijdens uw bezoek aan diverse inheemse dorpjes. Vlak voor uw aankomst in Luang Prabang, brengt u nog een bezoek aan de mysterieuze boeddhistische grotten van Pak Ou, een belangrijke bezienswaardigheid in deze regio.U ziet hier duizenden boeddha beelden verscholen in een grot. De Luang Say cruise mag zeker niet ontbreken aan uw reis indien u van Thailand naar Laos reist (of vice versa).

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Chiang Rai (Thailand) - Pakbeng (Laos)

‘s Ochtends wordt u opgehaald bij uw hotel in Chiang Rai voor een transfer naar Chiang Khong, gelegen aan Thaise zijde van de grens met Laos. Na de grensformaliteiten stapt u aan boord van de Luang Say boot die u gedurende twee dagen naar Luang Prabang in Laos brengt; een wel heel erg bijzondere manier van reizen. Bij de boottocht en het verblijf in de lodge in Pakbeng zijn alle maaltijden inbegrepen. U vaart over de machtige Mekong rivier en observeert onderweg het leven langs de rivieroevers. U luncht aan boord (inbegrepen). Pal voor zonsondergang arriveert u in Pakbeng, waar u dineert op het terras uitkijkend over de rivier. U overnacht niet aan boord, maar in een prachtige lodge aan de rivier in het Laotiaanse Pakbeng.

  • Toeristenklasse: Luang Say Lodge (1n – hp)

Luang Say Lodge

2
2

2: Pakbeng - Pak Ou - Luang Prabang

U ontbijt in de Luang Say Lodge. Indien u wenst, kunt u nog naar de vroege ochtendmarkt van Pakbeng waar de lokale bevolking uit de omgeving bij elkaar komt om de goederen te verhandelen. Om 08:30 uur vertrekt de boot voor het laatste traject naar Luang Prabang. Onderweg bezoekt u een inheems dorp waar lokale Laotiaanse whisky wordt geproduceerd op authentieke wijze. Lunch aan boord (inbegrepen). In de namiddag staat er een bezoek aan de mysterieuze boeddhistische grotten van Pak Ou op het programma. U bezoekt o.a. de Tam Thing grot waarin zich duizenden boeddhabeelden bevinden. Pal voor zonsondergang arriveert u in Luang Prabang van waar een transfer is naar uw hotel. Einde van dit arrangement.

Dit arrangement kan worden opgenomen in een algehele rondreis door Laos, eventueel in combinatie met een uitgebreider programma in Thailand, over een verdere rondreis door Laos, wellicht in combinatie met een bezoek aan Cambodja en/of Vietnam.

Prijsindicatie van dit Laos arrangement

Voor dit 2-daagse Luang Say cruise arrangement dient u rekening te houden met een indicatie reissom vanaf € 390 per persoon (bij deelname van 2 personen).


Direct offerte aanvragen
Jelisa Davids • Reisexpert Laos

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste Laos reizen. Zij kennen de verschillende regio's uit eigen ervaring erg goed en kunnen dan ook probleemloos de perfecte Laos reis voor u samenstellen!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Laos reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten tijdens de reis

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat deze reis door Laos u te bieden heeft.

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat