Logo bg white

Luang Say cruise Noord-Laos

2-daags arrangement Laos
Vanaf € 390,00 p.p.
November t/m maart
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Luang Say cruise

De Luang Say Cruise is een unieke en zeer comfortabele manier om van Noord-Thailand naar Laos te reizen. U kunt de cruise van Huay Xay, nabij de grens met Noord-Thailand, naar Luang Prabang maken of vice versa.

Gedurende twee dagen reist u van Huay Xay naar Luang Prabang in Laos. U begint de reis hoogstwaarschijnlijk in Thailand en verblijft de nachten voor de cruise in de omgeving van Chiang Rai. Vanaf Chiang Rai is er een transfer geregeld naar de grens met Laos. Hier wordt u hartelijk ontvangen door de crew van de Luang Say Cruise die u assisteert met de grensformaliteiten. Eenmaal aangekomen in Laos wordt u naar het vertrekpunt van de boot gereden. U gaat aan boord en vaart over de Mekong naar het plaatsje Pakbeng. U overnacht vanavond niet aan boord maar in de Luang Say Lodge, een comfortabele lodge idyllisch gelegen aan de rivier.

U observeert deze dagen het lokale leven aan de rivieroevers en maakt kennis met de vriendelijke bevolking tijdens uw bezoek aan diverse inheemse dorpjes. Vlak voor uw aankomst in Luang Prabang, brengt u nog een bezoek aan de mysterieuze boeddhistische grotten van Pak Ou, een belangrijke bezienswaardigheid in deze regio.U ziet hier duizenden Boeddhabeelden verscholen in een grot.

De Luang Say Cruise is een hele mooie en unieke manier om van Thailand naar Laos te reizen (of vice versa)!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Chiang Rai (Thailand) - Pakbeng (Laos)

‘s Ochtends wordt u opgehaald bij uw hotel in Chiang Rai voor een transfer naar Chiang Khong, gelegen aan de Thaise zijde van de grens met Laos. Na de grensformaliteiten stapt u aan boord van de Luang Say boot die u in twee dagen naar Luang Prabang in Laos brengt; een wel heel erg bijzondere manier van reizen! Bij de boottocht en het verblijf in de Luang Say Lodge in Pakbeng zijn alle maaltijden inbegrepen.

U vaart over de machtige Mekong rivier en observeert onderweg het leven langs de oevers. U luncht aan boord (inbegrepen). Pal voor zonsondergang arriveert u in Pakbeng, waar u dineert op het terras uitkijkend over de rivier. U overnacht niet aan boord, maar in een prachtige maar eenvoudige lodge aan de rivier.

  • ★★★ Luang Say Lodge (1n)

Luang Say Lodge

2
2

2: Pakbeng - Pak Ou - Luang Prabang

Indien u vanochtend vroeg opstaat, kunt u naar de vroege ochtendmarkt van Pakbeng wandelen. Hier komt de lokale bevolking uit de omgeving bij elkaar om hun goederen te verhandelen. Ontbijt in de lodge waarna u aan boord stapt voor het laatste traject naar Luang Prabang. Onderweg bezoekt u een inheems dorp waar lokale Laotiaanse whisky wordt geproduceerd op authentieke wijze. Lunch aan boord (inbegrepen).

In de namiddag staat er een bezoek aan de mysterieuze boeddhistische grotten van Pak Ou op het programma. U bezoekt o.a. de Tam Thing grot waarin zich duizenden Boeddhabeelden bevinden. Pal voor zonsondergang arriveert u in Luang Prabang vanwaar een transfer is naar uw hotel. Einde van dit arrangement.

De grotten van Pak Ou

Prijsindicatie van dit Laos arrangement

Voor dit 2-daagse Luang Say cruise arrangement dient u rekening te houden met een indicatie reissom vanaf € 390 per persoon (bij deelname van 2 personen).

Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken. Graag nemen wij deze Luang Say cruise voor u op in uw individuele rondreis op maat.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op! Wij assisteren u graag met het samenstellen van uw ideale reis door Laos.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Laos

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste Laos reizen. Zij kennen de verschillende regio's uit eigen ervaring erg goed en kunnen dan ook probleemloos de perfecte Laos reis voor u samenstellen!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Laos reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw interesses.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat