Reisprogramma Mauritius vakantie 'Mauritius Delight'

1
1

1: Vliegreis naar Mauritius

Uw prachtige Mauritius vakantie gaat vandaag beginnen. In de ochtend reist u af naar Amsterdam waar u incheckt voor de Air France vlucht naar Parijs. In Parijs stapt u over op de directe Air Mauritius vlucht die u in minder dan 12 uur naar Mauritius brengt.

2
2

2: Aankomst Mauritius - Le Morne

Vroeg in de ochtend komt u aan op de luchthaven van Mauritius. U haalt de ruimbagage op en wordt in de aankomsthal opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale agent en naar uw eerste hotel gebracht. De accommodaties is prachtig gelegen op het schiereiland Le Morne in het zuidwesten van het eiland. De berg Le Morne Brabant is met zijn 550 meter hoogte het hoogste punt van het schiereiland.

  • ★★★+ LUX* (7n – superior room)
  • ★★★★ LUX* (7n – junior suite)
  • ★★★★★ St. Regis Mauritius Resort (7n – hp)
"Wat is het een prachtige reis geweest! We hebben volop genoten van de zee en het strand! Mauritius is daarnaast heel mooi groen en prima te verkennen met een eigen huurauto. De mensen waren overal vriendelijk en behulpzaam. Onze reis was een perfecte afwisseling tussen relaxen en wat ondernemen!"
Tico-reizigers

LUX* Le Morne filmpje:

3
3

3-8: Le Morne

De komende dagen van uw Mauritius vakantie heeft u vrij te besteden aan deze prachtige kust. U kunt ontspannen bij uw hotel en genieten van de stranden, het zwembad en de overige faciliteiten of optioneel deelnemen aan een excursie.

Er zijn vele excursies en activiteiten die u zou kunnen ondernemen, mogelijke tours zijn: parasailen, paardrijden, duiken, snorkelen, kajakken of het maken van een speedboot trip of catamaran tocht. Ook een helikopter vlucht of het maken van een sightseeing vlucht boven het eiland is mogelijk.

Tijdens een South West tour kunt u in een dag kennismaken met alle bezienswaardigheden van dit gebied. U bezoek tijdens deze dagexcursie het viewpoint van Le Morne Brabant en l’ile aux Benitiers, Chamarel met de prachtige waterval en de ‘seven colored earth’, de Black River Gorge, het Mangal Mahadev Shiva Statue, Grand Bassin met het heilige meer en de Hindu tempel, Mare aux vacoas en de krater Trou aux Cerfs.

Chamarel waterval

9
9

9: Le Morne - Noord Mauritius

Na een laatste ontbijt checkt u uit en heeft u een transfer naar uw volgende accommodatie gelegen in het noorden van Mauritius. De rit van ca. 1,5 à 2 uur laat u kennis maken met de westkust en de met suikerriet begroeide binnenlanden. Eventueel is het mogelijk tijdens deze rit een stop te maken bij Port Louis voor een bezoek aan de haven of de markt.

Aan het einde van de rit wordt u afgezet bij het heerlijke hotel waar u het tweede deel van uw Mauritius vakantie verblijft. Bij het Paradise Cove Boutique Hotel heeft u de keuze uit twee kamer categorieën.

  • ★★★ LUX* Grand Gaube (5n)
  • ★★★★ Paradise Cove Boutique Hotel (5n – deluxe room – hp)
  • ★★★★★ Paradise Cove Boutique Hotel (5n – club senior suite – hp)

Paradise Cove - Club senior suite

10
10

10-13: Noordkust

Vrije dagen tijdens uw Mauritius vakantie die u naar eigen inzicht kunt besteden. U kunt ontspannen bij uw accommodatie en gebruik maken van de zwembaden, stranden en overige faciliteiten. Ook is het mogelijk een excursie te ondernemen en bijvoorbeeld een catamarantocht te maken. Ook een bezoek aan de botanische tuinen van Sir Seewoosagur Botanic Garden in Pamplemousse, het suikermuseum en fabriek L’Aventure du Sucre, Chateau de Labourdonnais of een bezoek aan het levendige Grand Baie met zijn vele winkels, restaurants en bruisende nachtleven zijn aanraders.

14
14

14: Vertrek

Vandaag heeft u de ochtend en een deel van de middag nog vrij te besteden. In de loop van de middag wordt u opgehaald bij uw hotel en in ca. 1½ uur naar de luchthaven gereden. U checkt in en vliegt met Air France terug naar Parijs waar u overstapt op de vlucht Air France vlucht naar Amsterdam. Deze Mauritius vakantie zult u niet snel vergeten!

15
15

15: Aankomst

Aankomst in Amsterdam

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat