Logo bg white

Mauritius groepsreis op maat

In overleg
In overleg
Gehele jaar

Mauritius groepsreis met uw eigen gezelschap

Het prachtige eiland Mauritius heeft ontzettend veel te bieden! Naast eindeloze stranden tref je op dit eiland een interessante cultuur, vriendelijke multiculturele bevolking, prachtige groene natuur, nationale parken, watersportmogelijkheden en prachtige accommodaties.


Wij helpen u graag met de organisatie van een schitterende (zakelijke) Mauritius groepsreis of incentive reis. In overleg stellen wij graag de perfecte reis voor u samen waarbij er veel mogelijkheden zijn en wij rekening houden met uw wensen. Zoals u van ons gewend bent, kunt u rekenen op deskundige en snelle service. Ter plaatse werken wij samen met goede agenten zodat het voor u enkel nog een kwestie is van genieten. Sinds 1993 zijn wij specialist in het organiseren van maatwerkreizen wereldwijd.

Vliegtuig
Over land
Boot

Waarom uw incentive- of groepsreis laten organiseren door Tico?

Met zoveel aanbieders is het natuurlijk lastig kiezen. Dat begrijpen wij volkomen. Al sinds 1993 organiseren wij de mooiste reizen naar verre bestemmingen wereldwijd. Onze passie en deskundigheid komt tot uiting in alle aspecten van uw groepsreis op maat naar Mauritius, welke tot in de puntjes is verzorgd.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en snel reageren op uw vragen.

Mauritius reis op maat

Wij stellen graag de mooist mogelijke reis voor u samen. Het selecteren de mooiste Mauritius accommodaties vormt hier uiteraard een belangrijk onderdeel van!

Onbezorgd genieten van Mauritius

Tijdens de reis zijn de vluchten, accommodaties, het vervoer en mogelijk ook excursies voor u georganiseerd. U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten..

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat