Reisprogramma Marataba-reservaat

1
1

1: Aankomst Marakele National Park

Vandaag arriveert u op eigen gelegenheid in het Marakele National Park in het Waterberggebied. Het indrukwekkende Marataba-reservaat is een 23.000 hectare grootte privéconcessie binnen het Marakele National Park. U verblijft de komende dagen in een luxe tent op basis van volpension (incl. alle maaltijden en lokale drankjes). Alle aangeboden safari's zijn tevens inbegrepen. In de namiddag staat de eerste game drive op het programma en bij terugkeer kunt u genieten van een heerlijk 3-gangen diner.


  • ★★★★ Marataba Safari Lodge (3n) Blank


u kunt ook kiezen voor een verblijf in de Marataba Mountain Lodge. Het grote verschil is dat de Mountain Lodge beschikt over slecht 5 kamers en daarmee een intiemere ervaring biedt dan wanneer u verblijft in de Safari Lodge. De Safari Lodge is prachtig voor families en biedt met 15 luxury tents ook zeker een exclusieve ervaring.

Marataba Safari Lodge

2
2

2: Marataba-reservaat

Vrije dag die u naar eigen inzicht kunt besteden. Inbegrepen bij uw verblijf zijn diverse gamedrives. Tevens kunt u indien gewenst tegen een kleine betaling meewandelen met een ca. 4 uur durende ‘walking safari’.

Een dag ter plaatse zou er als volgt uit kunnen zien: vroeg in de ochtend wordt u wakker gemaakt voor een kopje koffie/thee en een snack. Hierna gaat u op weg met uw gids en begint uw ochtenddrive, of bushwalk. De gids zal veel uitleg geven over de flora en fauna en u op gepaste afstand kennis laten maken met de aanwezige dieren. Naast de ‘Big 5’ (luipaarden, leeuwen, buffels, olifanten en neushoorns) wordt veel aandacht besteed aan vogels, insecten en de natuur. Na een safari van ca. 2 à 3 uur keert u terug naar de lodge voor een goed ontbijt en een ontspannen middag die u vrij kunt besteden bij de lodge. Na de lunch vertrekt u in de namiddag op een volgende game drive. Na ca. 2½ uur keert u terug naar de lodge en staat er een heerlijk diner op u te wachten.

Marataba Mountain Lodge

3
3

3: Thabametsi

Vandaag staat er een wel heel bijzondere ervaring op het programma. U verblijft vanavond namelijk in een van de unieke 'Treehouses‘ van de &MORE family. Blank U arriveert hier rond zonsondergang met een dagtas en u kunt vrijwel direct genieten van een heerlijk picknickdiner. Vanaf het dek kunt u genieten van de ondergaande zon en van het fenomenale uitzicht op de uitgestrekte vlakte, omringd door een prachtig berglandschap. Zodra het donker is kunt u zich verwonderen over de hoeveelheid sterren, alvorens u zich klaarmaakt voor een nacht om nooit te vergeten. Deze ervaring is een droom voor avonturiers en voor natuurliefhebbers!

Deze treehouse ligt ver boven de grond, op veilige afstand van de dieren. Uw gids zal u voorzien van alle benodigde informatie en zal bereikbaar blijven via de portofoon tot u de volgende morgen na zonsopgang weer opgehaald wordt om de dag te starten met een goede kop koffie.

Thabametsi Treehouse

4
4

4: Vertrek

In de ochtend wordt u opgehaald door uw gids en maakt u direct nog een laatste gamedrive, alvorens u terug wordt gebracht naar de Marataba Safari Lodge. Hier staat nog een uitgebreid ontbijt op u te wachten, alvorens u zich klaarmaakt voor het afscheid van deze unieke plek. U reist op eigen gelegenheid verder naar uw volgende bestemming.

Mocht u het niet prettig vinden om zelf te rijden dan kunt u deze plek ook bereiken door middel van een transfer.

Het Marataba-reservaat in Tico's top 3!

Tico selecteerde het Marataba-reservaat als het mooiste ongerepte park van Zuid-Afrika!

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat