Logo bg white

Mamanuca eilanden

7-daags arrangement Fiji
Vanaf € 1.325,00 p.p.
Mei t/m oktober
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Puur ontspannen op de Mamanuca eilanden

De Mamanuca’s vormen een eilandengroep ten westen van het hoofdeiland Viti Levu in Fiji. De eilanden staan bekend om de prachtige parelwitte stranden, het kraakheldere water en een waanzinnig mooie onderwaterwereld. De eilanden hebben in totaal een oppervlakte van enkele vierkante kilometers. Een aantal van deze eilanden is volledig onbewoond waardoor u het gevoel heeft helemaal alleen op de wereld te zijn. Dit gevoel van totale rust en privacy kunt u ervaren in de mooie resorts die zich gevestigd hebben op deze eilanden. Het is niet voor niets dat de film ‘Cast Away’ met Tom Hanks is opgenomen op één van de prachtige eilanden van de Mamanuca’s.

De eilanden Malololailai, Malolo en Mana zijn de bekendste eilanden met prachtige resorts en stranden. Het verschil tussen de diverse eilanden en resorts zit hem in het landschap, de ligging, luxe, rust en comfort, maar bieden allen een onvergetelijke eilandervaring. Indien u opzoek bent naar het ultieme paradijselijke gevoel dan is een verblijf in het luxe Likuliku Lagoon Resort op Malolo-eiland zeker een aanrader!

Een bezoek aan de Mamanuca's is prachtig te combineren met een reis naar Nieuw-Zeeland en/of Australië. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Nadi

Vandaag arriveert u op het vliegveld van Nadi op Fiji. Op de luchthaven staat een transfer van onze lokale agentschap voor u klaar om u naar uw hotel te brengen, welke gelegen is op ongeveer 30 minuten rijden vanaf het vliegveld. Wanneer u kiest voor het luxe klasse verblijf, houdt u er dan rekening mee dat u vanaf het vliegveld ca. 2,5 uur onderweg bent.

De rest van de dag kunt u geheel naar eigen inzicht besteden. Kiest u voor verblijf in het Nanuku Auberge Resort, dan is volpension inbegrepen bij uw verblijf.

  • ★★★+ DoubleTree by Hilton (2n)
  • ★★★★ Hilton Fiji Beach Resort (2n)
  • ★★★★★ Nanuku Auberge Resort (2n – vp)

Nanuku Auberge Resort

2
2

2: Viti Levu

Vrije dag geheel naar eigen inzicht te besteden. U spendeert deze dag op het hoofdeiland ‘Viti Levu’, tevens het grootste eiland van Fiji. U kunt een bezoek brengen aan de bekende hotsprings en mudpools van Sabeto, of een bezoek brengen aan ‘the Garden of the Sleeping Giant’. Deze botanische landschappen staan vol met orchydeeën en andere planten die van oorsprong in Fiji groeien. Houdt u meer van cultuur, dan is de ‘Sri Siva Subramaniya’ tempel zeker een bezoek waard. Deze tempel is de grootste Hindoe tempel op het zuidelijk halfrond. Uiteraard kunt u ook heerlijk genieten aan de prachtige stranden bij uw verblijf.

3
3

3: Nadi - Malolo Island

Vandaag vaart u met de boot vanuit de haven van Denarau naar het eiland Malolo, een van de grotere eilanden van de Mamanuca’s. Wanneer u kiest voor het luxe klasse verblijf, dan verblijft u in het prachtige Likuliku Lagoon Resort. Dit is het eerste over-water resort op de Fiji-eilanden. De rest van de dag heeft u vrij te besteden en kunt u heerlijk genieten van wat het prachtige eiland te bieden heeft.

Bij een verblijf in het Malolo Island Resort of het Likuliku Lagoon Resort verblijft u op basis van volpension.

  • ★★★ Lomani Island Resort (4n)
  • ★★★★ Malolo Island Resort (4n)
  • ★★★★★ Likuliku Lagoon Resort (4n)

Filmpje van Lomani Island Resort

4
4

4 - 6: Mamanuca Island

Vrije dagen geheel naar eigen inzicht te besteden. U kunt heerlijk relaxen en genieten van de prachtige stranden op het eiland. Alle eilanden hebben mooie witte stranden, de een wat groter dan de ander. U kunt snorkelen, kajakken, duiken, deelnemen aan kava ceremonies, of mooie wandelingen maken over het eiland. Informeert u bij de receptie van uw verblijf naar de excursiemogelijkheden.

7
7

7: Vertrek

Vandaag komt uw heerlijke verblijf op Fiji ten einde. U wordt met de boot opgehaald en vaart terug naar de haven van Denarau island waar uw transfer naar het vliegveld voor u klaar staat. Op de luchthaven van Nadi komt dit arrangement tot een einde.

Prijsindicatie van dit Fiji arrangment

Voor een 7-daags verblijf op de Mamanuca eilanden dient u rekening te houden met een indicatie reissom vanaf € 1.325 per persoon (bij deelname van 2 personen).

Inbegrepen:
Bij dit arrangement zijn alle hotelovernachtingen inclusief ontbijt en transfers inbegrepen. Vliegtickets naar Fiji zijn niet inbegrepen.

Dit arrangement leent zich bij uitstek met een bezoek aan ofwel Australië, ofwel Nieuw-Zeeland. Uiteraard is het ook mogelijk om Australië, Nieuw-Zeeland én Fiji in een reis te bezoeken.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Fiji

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico assisteren u graag met de planning van uw Fiji vakantie.Tico heeft al vele jaren ervaring met het organiseren van schitterende luxe reizen naar Oceanië. Wij kunnen u dan ook uitstekend assisteren met het samenstellen van een prachtige combinatiereis naar Fiji, Australië & Nieuw-Zeeland.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Fiji vakantie op maat

Samen met u selecteren we de beste locatie voor uw Fiji vakantie. U bepaalt zelf hoe lang u er wilt spenderen en waar u wenst te verblijven.

Genieten

Het enige wat u nog hoeft te doen is te genieten van uw heerlijke verblijf op Fiji. Geniet van de heerlijke stranden en de goede faciliteiten van uw accommodatie.

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat