Logo bg white

Madulkelle Ecolodge

4-daags arrangement Sri Lanka
Vanaf € 395,00 p.p.
December t/m april
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

Een uniek verblijf in de Madulkelle Ecolodge Sri Lanka

De spectaculaire vergezichten in dit deel van Sri Lanka maken het een geliefde bestemming voor wandelaars. De Madulkelle Ecolodge is gelegen ‘in the middle of nowhere’, op ongeveer anderhalf uur rijden ten noordoosten van Sri Lanka’s culturele hoofdstad Kandy. De lodge bestaat uit slechts 11 zeer comfortabele tenten, uiteraard voorzien van eigen sanitair. Dit is een uniek concept voor Sri Lanka’s hooglanden. De tenten liggen verspreid tussen de theestruiken en bieden stuk voor stuk een spectaculair uitzicht over de vallei en de bergen.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst bij de Madulkelle Ecolodge Sri Lanka

U arriveert vandaag bij de Madulkelle Ecolodge Sri Lanka. De lodge ligt afgelegen aan de rand van de Knuckles Mountain Range, op ca. anderhalf uur rijden van Kandy en is een droomlocatie voor natuurliefhebbers.

  • ★★★★ Madulkelle Ecolodge (3n)

Madulkelle Ecolodge

2
2

2 & 3: Madulkelle Ecolodge Sri Lanka

Vrije dagen in deze prachtige omgeving. De lodge biedt erg leuke excursies aan die u eenvoudig ter plaatse kunt boeken. Een rondleiding inclusief een proeverij bij een nabijgelegen theeplantage, of langere begeleide wandelingen naar mooie watervallen behoren tot de mogelijkheden. U kunt een Sri Lankaanse kookcursus volgen of gaan vissen. Informeert u bij de receptie naar de mogelijkheden en evt. extra kosten.

Maar u kunt deze dagen natuurlijk geheel naar eigen inzicht invullen. Trek er op eigen gelegenheid op uit in de omgeving of ontspan met een goed boek op uw eigen veranda of bij het prachtige zwembad.

4
4

4: Vertrek

Vandaag komt er een einde aan uw verblijf in de Madulkelle Ecolodge Sri Lanka. Na het ontbijt verlaat u de Knuckles Mountain Range en reist u verder naar uw volgende bestemming. Einde van dit arrangement.

Prijsdindicatie voor een verblijf in de Madulkelle Ecolodge Sri Lanka

Voor dit 4-daags (3 nachten) verblijf in de Madulkelle Ecolodge Sri Lanka geldt een indicatie reissom van € 395 per persoon (bij deelname van 2 personen).

Bij dit verblijf is géén transport naar de lodge inbegrepen. Graag nemen wij een verblijf in deze bijzondere ecolodge dan ook voor u op in een rondreis door Sri Lanka


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Sri Lanka

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Sri Lanka?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste Sri Lanka reizen. Zij kennen de verschillende gebieden goed en kunnen u uitstekend adviseren over de beste reistijd per regio.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Sri Lanka reis op maat

In overleg met u stippelen wij een mooie route voor u uit en selecteren wij de leukste accommodaties, geheel op basis van uw wensen en voorkeuren.

Genieten

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van een zorgeloze vakantie.

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat