Logo bg white

Madi Madi Karoo Safari Lodge

4-daags arrangement Zuid-Afrika
Vanaf € 305,00 p.p.
september t/m april
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

Een uniek verblijf in de Madi Madi Karoo Safari Lodge!

De unieke Madi Madi Safari Lodge ligt op ca. 1½ uur rijden van Oudtshoorn, in een afgelegen vallei in de Kleine Karoo in het zuidwesten van Zuid-Afrika, ver van de bewoonde wereld.

Alle kamers bieden prachtig uitzicht op de Kammanassie Rivier. Wat een verblijf hier zo bijzonder maakt is de unieke en exclusieve ligging. De Madi Madi Karoo Safari lodge biedt slechts 6 kamers. Deze luxe kamers bieden veel ruimte en zijn stijlvol ingericht.

Het natuurgebied is het natuurlijk habitat voor o.a. giraffen, zebra’s, buffels, elanden, springbokken en vele vogelsoorten. Ter plekke kunnen excursies geboekt worden, zoals bijvoorbeeld een bushdrive, een bushwalk, een paardrijtocht of een rivercruise. U kunt met uw gids opzoek naar vogels, of een hengel uitgooien in de rivier. Tijdens uw verblijf zal het op uw telefoonsignaal na, aan niets ontbreken. De unieke locatie, de prachtige natuur, het stijlvolle verblijf en de uitmuntende service zorgen voor een ervaring die niet snel vergeten wordt!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Madi Madi Karoo Safari Lodge

Vandaag arriveert u op eigen gelegenheid in de bijzondere Madi Madi Karoo Safari Lodge. Vanuit Oudtshoorn rijdt u in oostelijke richting Beaufort-West. Bij het dorpje Dysseldorp slaat u rechtsaf. U rijdt enkele kilometers door een ongerept stukje Zuid-Afrika, alvorens u de gate van de Madi Madi Lodge bereikt. Vanaf hier is het nog ca. 20 minuten rijden. Met een beetje geluk spot u onderweg al enkele giraffen.

U verblijft de komende dagen in een spectaculair gelegen lodge, ver van de bewoonde wereld. Vanuit uw cottage heeft u uitzicht op de rivier. De ruime cottage is stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien. U verblijft in de Madi Madi Lodge op basis van halfpension. De chefkok van de lodge kan uitermate goed koken en u zal dan ook flink verwend worden tijdens uw verblijf.

  • ★★★★★ Madi Madi Karoo Safari Lodge (3n – superior riverfront cottage – hp)

Madi Madi Safari Lodge

2
2

2 & 3: Madi Madi Safari Lodge

Vrije dagen die u geheel naar eigen inzicht kunt invullen. De Madi Madi Lodge heeft een uitgebreid excursieprogramma, waar u optioneel aan kunt deelnemen (de excursies zijn niet inbegrepen). Samen met uw ranger kunt u dagelijks de invulling van uw dag bepalen. Zo kunt u op een bushdrive gaan, waarbij u opzoek gaat naar het aanwezig dierenleven. Houdt u er rekening mee dat er niet heel veel (groot) dierenleven te zien is. De natuur is echter spectaculair. Te paard, of te voet kunt u samen met uw gids fantastische tochten maken. U kunt een hengel uitgooien tijdens een zonsondergangcruise over de rivier en in de avond zal uw gids wanneer het helder is u veel kunnen vertellen over de sterren.

4
4

4: Vertrek Madi Madi Karoo Safari Lodge

Vandaag is het alweer tijd om deze bijzondere plek te verlaten. In de ochtend kunt u nog optioneel deelnemen aan een van de excursies, alvorens u dient u te checken. Einde van dit arrangement.

Prijsindicatie voor het verblijf in de Madi Madi Safari Lodge


Voor een verblijf van 3 nachten in de Madi Madi Safari Lodge geldt een indicatie reissom van € 305 per persoon (bij deelname van 2 personen). Dit arrangement is op basis van verblijf en halfpension.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Zuid-Afrika

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Zuid-Afrika?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste Zuid-Afrika reizen. Zij kennen het land erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw vraag of verzoek.

Zuid-Afrika reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Zuid-Afrika reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat