Reisprogramma Luxe strandvakantie Vietnam in het Six Senses Resort

1
1

1: Saigon / Can Tho - Con Dao Island

Een binnenlandse vlucht van Vietnam Airlines van nog geen uurtje brengt u vandaag vanuit Can Tho of Ho Chi Minh City naar het prachtige eiland Con Dao, gelegen in de Zuid-Chinese zee. Op de luchthaven wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van het Six Senses Con Dao Resort voor de transfer naar uw prachtige hotel. U verblijft de komende dagen in het zeer exclusieve Six Senses Resort, het mooiste resort op het eiland.  • ★★★★★ Six Senses Con Dao Resort (4n)
2
2

2-4: Con Dao Island

Vrije dagen op het eiland die u geheel naar eigen inzicht kunt invullen. U kunt zwemmen of snorkelen in het azuurblauwe water. Con Dao kent een mooie onderwaterwereld. Ook kunt u een bezoek brengen aan de oude gevangenis, of het nabijgelegen dorpje verkennen waar het lokale leven zich afspeelt.

In de maanden mei t/m oktober/november leggen de zeeschildpadden eieren op het eiland en u kunt dan ook in de avonduren (indien u geluk heeft) wellicht een schildpad haar eieren zien leggen. Uiteraard kunt u zich ook heerlijk laten verwennen in de prachtige spa van het resort (spa behandelingen zijn niet inbegrepen). Informeert u bij de receptie van het Six Senses Resort naar de mogelijkheden.

5
5

5: Con Dao Island - Saigon

Het resort verzorgt een transfer terug naar de luchthaven. U vliegt in een uurtje met Vietnam Airlines terug naar Saigon.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat