Reisprogramma Leopard Hills Sabi Sands

1
1

1: Aankomst Leopard Hills Private Game Reserve

Vandaag arriveert u op eigen gelegenheid in het exclusieve Leopard Hills. Deze adembenemende accommodatie is gelegen in het Sabi Sands Private Game Reserve, in het zuidwesten van het Kruger National Park. U verblijft de komende dagen op basis van volpension. Daarbij zijn er twee game drives per dag inbegrepen, een vroeg in de ochtend en een in de namiddag. U verblijft in een van de luxury suites. Vanaf uw veranda heeft u spectaculair uitzicht op een indrukwekkende weidse omgeving. Gezien u verblijft in een van de meest luxueuze accommodaties van Zuid-Afrika, kunt u er vanuit gaan dat het u de komende dagen aan niets zal ontbreken.

Leopard Hills telt slechts 8 kamers, welke van alle luxe zijn voorzien. De kamers zijn dusdanig afgeschermd, waardoor gasten het ware gevoel van exclusiviteit ervaren. De stijlvolle kamers hebben allemaal kamerhoge ramen en een veranda met een plunge pool. De badkamers zijn voorzien van een bad en een douche. Tevens is het ook mogelijk om buiten op de veranda te douchen.

  • ★★★★★ Leopard Hills (3n)

Leopard Hills

2
2

2 & 3: Leopard Hills

Deze dagen kunt u deelnemen aan de game drives die door uw verblijf worden aangeboden. Bij uw verblijf zijn dagelijks twee game activiteiten inbegrepen. Tevens kunt u heerlijk ontspannen in uw prachtige suite, welke is voorzien van een eigen plunge pool en zonnebedden. Met een beetje geluk spot u tijdens het zwemmen een olifant of enig ander wildlife in de omgeving van Leopard Hills. Indien gewenst kunt u in de avonduren kiezen voor een privédiner. Uw butler zal tijdens uw game drive een tafeltje op uw veranda opdekken. Op deze manier kunt u in alle rust heerlijk dineren en bij helder weer genieten van de overweldigende sterrenhemel.

4
4

4: Vertrek Leopard Hills Private Game Reserve

Vandaag verlaat het exclusieve Leopard Hills en vervolgt u uw rondreis op eigen gelegenheid.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat