Reisprogramma La Casona at Matetic

1
1

1: Santiago de Chile – La Casona at Matetic Vineyards

Vandaag wordt in de ochtend bij de luchthaven of hotel uw huurauto opgeleverd (Peugeot 207 Sedán of gelijkwaardig) die de komende 3 dagen tot uw beschikking zal staan. Hierna rijdt u in westelijke richting over de Ruta 68 naar de San Antonio vallei. Uw prachtige hotel ligt te midden van de Matetic wijngaarden, op 100 km van Santiago de Chile en 70 km van Valparaíso en Viña del Mar.

La Casona heeft 7 ruime kamers, allen met een privé terras. Nadat u bent ingecheckt volgt een tour door de Rosario vallei en een welkomst cocktail. U verblijft de komende dagen bij La Casona op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner) en tevens zijn de omschreven tours inbegrepen.

  • ★★★★ La Casona at Matetic Vineyards (2n – standaard kamer – vp)
  • ★★★★ La Casona at Matetic Vineyards (2n – superieure kamer – vp)
2
2

2: La Casona at Matetic Vineyards

Na het ontbijt maakt u een excursie naar keuze die kan bestaan uit een wandeling, paardrijden, fietsen of een tocht per auto. Alle excursies worden begeleid door een gids. De heerlijke lunch wordt u aangeboden in La Casona. In de middag staat een tour door de wijnkelder op het programma waarbij u tevens 4 Ultra-Premium wijnen zult proeven van Matetic. In de middag staat een mini cursus ‘Pisco Sour maken’ op het programma die wordt afgesloten met een cocktail. Het diner wordt u weer aangeboden in het restaurant van La Casona.

3
3

​3: Vertrek

Na het ontbijt checkt u uit (uiterlijk 12:00 uur) en vervolgt u uw reis in Chili. U kunt uw reis vervolgen naar Valparaíso of Viña del Mar, of terugrijden naar Santiago.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat