Reisprogramma Kookcursus Lima

1
1

1: Kookcursus Lima

In de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel en naar de lokale markt van San Isidro gebracht. Hier ontmoet u de chef waarmee u vanochtend over de markt struint. U maakt kennis met de fantastische ingrediënten waarmee lokale gerechten als ‘ceviche’, ‘lomo saltado’ en ‘quinotto’ worden bereid. Geniet van de geuren en kleuren, alvorens u zelf aan de slag gaat in de keuken!

Hierna gaat u naar het proeflokaal. Samen met chef Ignacio gaat u aan de slag en leert u hoe u een overheerlijke ‘ceviche’ bereid, een typisch Peruaans gerechtje waarbij uiterst verse vis wordt gemarineerd in o.a. verse kruiden en limoensap. Ook gaat u aan de slag met het hoofdgerecht: een traditionele ‘lomo saltado’. Na zelf te hebben genoten van uw eigen creaties, wordt u weer netjes terug gebracht naar uw hotel.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat