Logo bg white

Southern Ocean Lodge

4-daags arrangement Australië
Vanaf € 2.550,00 p.p.
Gehele jaar
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Kangaroo Island

Kangaroo Island is een bijzonder eiland, gelegen op nog geen 16 kilometer van het vasteland van Zuid Australië. Men vermoedt dat het eiland zich zo’n 10.000 jaar geleden heeft afgesplitst van het vasteland en het aanwezige dierenleven heeft zich hier dan ook door de jaren heen rustig kunnen ontwikkelen. U treft op Kangaroo Island dan ook Australië’s belangrijkste diersoorten zoals mierenegels (echidna), wallabies, koala’s en natuurlijk de kangoeroe, waarnaar het eiland uiteindelijk ook is vernoemd. Daarbij huisvest Kangaroo Island zo’n 250 verschillende vogelsoorten en zelfs pinguïns en zeeleeuwen hebben hier de thuisbasis gevonden. Het eiland beschikt over prachtige verlaten stranden, steile kliffen, bijzondere rotsformaties en wordt omringd door een azuurblauwe zee. Reusachtige eucalyptusbossen bedekken het eiland. Voor natuurliefhebbers is een bezoek aan dit eiland dan ook een absoluut hoogtepunt van de reis!


Reisspecialiste Fraukje bracht een bezoek aan het bijzondere Kangaroo Island en bewonderde uiteraard de prachtige Southern Ocean Lodge. In deze video ziet een mooie compilatie van haar tijd hier!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Kangaroo Island

Vandaag arriveert u op eigen gelegenheid in een van de meest spectaculaire accommodaties die Australië te bieden heeft: de Southern Ocean Lodge, een accommodatie van absolute wereldklasse! Alle maaltijden, geselecteerde drankjes, transfer en enkele excursies zijn inbegrepen. De rest van de dag bent u vrij voor een uitgebreide verkenning van het eiland.


  • ★★★★★ Southern Ocean Lodge (3n)

Flinders suite

2
2

2& 3: Kangaroo Island

Vrije dagen op Kangaroo Island die u geheel naar eigen inzicht kunt invullen. U kunt uiteraard gebruik maken van het excursie-aanbod van de Southern Ocean Lodge. U kunt het westelijke gedeelte van het eiland bezoeken bij het Flinders Chase National Park, één van de oudste en belangrijkste nationale parken van Zuid-Australië. Het park beslaat zo’n 20% van het hele eiland en is dan ook een beschermd natuurgebied. In het voorjaar ziet u hier een prachtig kleurenspel wanneer de alles in bloei staat. Bij Admirals Arch, een oude kalkstenen grotformatie aan zee, leeft een kolonie Nieuw-Zeelandse zeehonden.

Bij Cape du Couedic kunt u ook een dergelijke grote kolonie observeren, maar ook bevinden zich hier de bijzondere ‘Remarkable Rocks’, bijzondere rotsformaties gelegen aan de rand van een steile klif. Ook leuk is een bezoek aan Koala Avenue, pal buiten het park waar in de gombomen meestal koala’s te vinden zijn. U kunt wandelen in het Kelly Hill Conservation Park en Point Ellen bij Vivonne Bay, recentelijk verkozen tot Australië’s mooiste strand. In deze baai strekt het witte zandstrand zich uit over een afstand van wel 5 kilometer.

Excursies Southern Ocean Lodge

4
4

4: Vertrek

Vandaag komt er helaas alweer een einde aan dit onvergetelijke verblijf. Indien gewenst kan er uiteraard een langer verblijf voor u geboekt worden.

Prijsindicatie voor dit prachtige Australië-arrangement

Tijdens dit 4-daags arrangement dient u rekening te houden met een indicatie reissom vanaf € 2.550 per persoon (bij deelname van 2 personen).


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Australië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Australië. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Unieke accommodatie

Wij selecteren unieke en sfeervolle accommodaties die daadwerkelijk bijdragen aan uw ervaring. Grote, onpersoonlijke hotels proberen wij altijd te vermijden!

Genieten

Wij stellen het programma speciaal voor u samen. U hoeft dan ook alleen maar zorgeloos te genieten van de bijzondere accommodaties en alle schitterende bezienswaardigheden.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat