Logo bg white

Incentive reizen

Bij Tico kunt u terecht voor een schitterende incentive reis met uw bedrijf of vereniging! Wij zijn al sinds 1993 specialist in het organiseren van bijzondere reizen wereldwijd.

Bij Tico kunt u terecht voor onvergetelijke en geheel verzorgde incentive reizen.

Wij helpen u graag met de organisatie van een schitterende incentive reis! Wij zijn u goed en snel van dienst met een prachtige zakelijke groepsreis. U kunt bij ons terecht voor een incentive reis naar een van onze 30 bestemmingen, maar ook wanneer een bestemming niet in ons standaard aanbod is opgenomen kunnen we u uitstekend van dienst zijn. Zoals u van Tico gewend bent wordt de reis in overleg samengesteld en wordt deze geheel op maat voor u gemaakt.

Zoeken
In overleg
In overleg
December t/m februari, juli en augustus

Colombia reis | Groepsreis op maat

Colombia is een schitterend en toegankelijk land in Zuid-Amerika. Door de aanwezigheid van prachtige koloniale steden, archeologische vindplaatsen, de koffieregio, besneeuwde bergtoppen in de Andes, een indrukwekkende biodiversiteit in de Amazone, parelwitte stranden en een bijzonder vriendelijke bevolking is Colombia een uitstekende bestemming voor uw groepsreis op maat. Wij adviseren u graag en stellen graag een volledig verzorgde Colombia reis voor en uw vereniging, vriendengroep of collega's samen!

Lees meer
In overleg
In overleg
Juni t/m september

Arctic reizen | Incentive reis Spitsbergen

Bij Tico Reizen kunt u ook terecht voor prachtige cruises naar het Arctisch gebied. Vanaf juni tot en met september zijn de dagen lang en de nachten kort of zelfs afwezig. In deze maanden kunt u perfect met een expeditieschip de mooiste bestemmingen aandoen in dit gebied: Spitsbergen en Groenland. U kunt kiezen uit diverse prachtige cruiseprogramma's. Een Arctic cruise is de perfecte basis voor uw incentive- of groepsreis!

Lees meer
In overleg
Prijs in overleg
Gehele jaar

Costa Rica reis | Incentive reizen Costa Rica

Costa Rica betekent letterlijk ‘rijke kust’ wat een zeer toepasselijke naam is voor dit groene land met zijn rijke flora en fauna. Costa Rica is ongeveer 1,4 keer zo groot als Nederland en omdat afstanden niet groot zijn (maar de diversiteit enorm is!) hoeft u geen lange afstanden te rijden. Een ideale bestemming voor uw incentive reis of groepsreis op maat!

Lees meer
13 dagen
Vanaf € 5.300,– p.p.
Gehele jaar

Zuid-Afrika reis | Wine en Dine reis Zuid-Afrika

In deze prachtige Wine en Dine reis Zuid-Afrika bezoekt u enkele culinaire hotspots. Dit gigantische land staat bekend op de fantastische wijnen en ongeëvenaarde keuken. U start deze reis in Houtbaai met een verblijf in het schitterende Tintswalo Atlantic. Langs de kust reist u naar het kustplaatje Paternoster, alvorens u doorreist naar een van de mooiste accommodaties van Zuid-Afrika: Bushmans Kloof. U sluit deze Wine en Dine reis Zuid-Afrika af in de wereldberoemde wijnregio, waar u verblijft in het charmante Babylonstoren.

Lees meer
Aantal dagen in overleg
Prijs in overleg
december t/m april

Vietnam reizen | Incentive reis Vietnam

Vietnam heeft iedereen wel wat te bieden door de diversiteit van het land. Zo heeft Vietnam prachtige nationale parken, een rijke historie en diepgaande cultuur maar ook hagelwitte stranden. Ga op avontuur in de omgeving van DaLat, bezoek de grotten van Phong Nha National Park, laat u onderdompelen in de gezelligheid van Hoi An en geniet aan boord van een cruise door Halong Bay!

Lees meer

Waarom Tico?

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw vraag of verzoek.

Programma op maat

De reis wordt speciaal voor uw bedrijf of vereniging samengesteld waardoor we al uw wensen in de incentive reis kunnen opnemen. De reis wordt hierdoor zo actief, ontspannen of avontuurlijk als u wenst.

Genieten in uw eigen gezelschap

Er rest u niets anders dan te genieten van uw fantastische incentive reis. De reis is tot in de puntjes georganiseerd dus het gezelschap kan zonder moeite het land, de bezienswaardigheden en de lokale keuken verkennen.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat