Logo bg white

Homestay Vietnam

2-daags arrangement Vietnam
Vanaf € 410,00 p.p.
December t/m maart
Jelisa davids
Heeft u vragen?
×

Luxe homestay in Ky Son

Gedurende twee dagen verkent u onder begeleiding van een Engelssprekende lokale gids het traditionele leven in de Rode Rivierdelta, ten westen van Vietnams hoofdstad Hanoi. U verkent de omgeving met uw gids o.a. per fiets en wandelt door traditionele dorpjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Een bijzondere uitbreiding van uw rondreis door Noord-Vietnam!

U maakt kennis met de overheerlijke verfijnde Vietnamese keuken en kunt zelfs deelnemen aan een kookcursus. Een unieke manier om kennis te maken met het traditionele leven op steenworp afstand van de hectische hoofdstad Hanoi.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Hanoi - Ky Son

Vandaag start een bijzondere ervaring. U betreedt de minder bekende paden en gaat op verkenningstocht in de Rode rivierdelta, het gebied ten westen van Vietnam’s hoofdstad Hanoi. De komende 2 dagen maakt u kennis met het traditionele leven in deze rivierdelta. U wordt opgehaald bij uw hotel in Hanoi door uw chauffeur en Engelssprekende gids die de komende 2 dagen tot uw beschikking staan.

In de middag verkent u met uw gids de prachtige omgeving per fiets; een tocht door het dorp laat u kennis maken met het authentieke leven hier op het platteland. U ziet de lokale bevolking tijdens haar dagelijkse werkzaamheden tussen de rijstvelden of tijdens het vissen, een belangrijke bron van inkomsten. In de namiddag keert u terug naar uw verblijfplaats voor het diner.

  • Toeristenklasse: Moon Garden Homestay (1n–vp)
2
2

2: Ky Son - Thay Pagode - Hanoi

De ochtend brengt u door bij de gastfamilie. Zij kunnen u veel vertellen over hun bijzondere gebruiken. Spiritualiteit is voor Vietnamezen erg belangrijk en ook hecht men erg veel waarde aan de voorouders die dagelijks vereerd worden. Er is geen betere plaats om te leren over deze gebruiken dan bij een traditionele familie thuis. In de loop van de ochtend neemt u afscheid en reist u door naar het dorpje Mong Phu waar de meeste huizen nog altijd zijn opgebouwd uit modder, een zeer oude traditionele bouwstijl welke verder terug te zien is in o.a. de dorpspoort. U lunch vandaag onderweg (inbegrepen).

In de namiddag, alvorens u terugkeert naar Hanoi, brengt u nog een bezoek aan de befaamde Thay Pagode (ofwel de ‘Meesterpagode’), een enorm complex gelegen aan een schilderachtig meer. Deze mystieke plek biedt u een spectaculair uitzicht op de omgeving. Na een verkenning van dit bijzondere complex volgt een transfer over de laatste 30 kilometer terug naar Hanoi waar u wordt afgezet bij uw accommodatie (niet inbegrepen). Einde van dit arrangement.

Prijsindicatie voor deze homestay Vietnam

Voor deze homestay Vietnam dient u rekening te houden met een indicatie reissom vanaf €410 per persoon. Een overnachting in Frangipani House / Pomelo House of Mango House is op basis van volpension. Tevens zijn alle vermelde activiteiten inclusief entreegelden.


Direct offerte aanvragen
Jelisa Davids • Reisexpert Vietnam

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Vietnam. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Vietnam reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat