Logo bg white

Helikoptervlucht White Island

1-daags arrangement Nieuw-Zeeland
Vanaf € 640,00 p.p.
oktober t/m april
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Natuurspektakel op White Island!

White Island is gelegen voor de de oostkust van het Noordereiland van Nieuw-Zeeland en is een van de bekendste vulkanen van Nieuw-Zeeland. De vulkaan is vandaag de dag nog steeds actief, met als gevolg dat er nog regelmatig aardbevindingen plaatsvinden. Vanaf de 20ste eeuw werd er zwavel gewonnen op het eiland, welke begin jaren 30 weer werd stopgezet. Op dit eiland zijn nog enkele installaties uit deze tijd terug te vinden. De eisen om dit eiland te betreden zijn streng. U dient een valhelm en een gasmasker te dragen. De vulkanische activiteit wordt overigens continu in de gaten gehouden door vulkanologen en u bent dan ook in goede handen. Dit eiland is zowel per boot, als per helikopter te bereiken. Deze ervaring is uniek en behoort voor vele tot een van de hoogtepunten van Nieuw-Zeeland!


Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: White Island

In de ochtend rijdt u op eigen gelegenheid naar Rotorua City Lakefront, Memorial Drive vanuit waar de helikopter naar het indrukwekkende White Island vertrekt. In ongeveer 2½ à 3 uur uur verkent u vandaag deze actieve vulkaan, waar u de kracht van de natuur in zijn onaangetaste vorm zal kunnen aanschouwen. Vanaf de rand van de vulkaan zal u grote pluimen stoom vanuit de krater omhoog zien komen en kunt u verder genieten van de uitzichten op het grillige landschap. U wandelt langzaamaan naar beneden naar de kraterrand, waar al uw zintuigen op spectaculaire wijze geprikkeld zullen worden. Van dichtbij kunt u de heldere kleuren zien die prachtig afsteken tegen het maanlandschap. U wandelt in totaal ca. 1 uur, alvorens u per helikopter weer terugkeert naar Rotorua. Vanuit hier rijdt u op eigen gelegenheid weer terug naar uw verblijf.

Prijsindicatie voor deze helikoptervlucht naar White Island

Voor deze helikoptervlucht naar White Island dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 640 per persoon. Tico voegt dit avontuurlijke arrangement graag toe aan uw reis door Nieuw-Zeeland. Dit arrangement is niet los te boeken.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Nieuw-Zeeland

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Nieuw-Zeeland. Zij kennen de verschillende regio's van Nieuw Zeeland uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Genieten in Nieuw Zeeland

Wij stellen het programma speciaal voor u samen. U hoeft dan ook alleen maar zorgeloos te genieten van de bijzondere accommodaties en alle schitterende bezienswaardigheden en het natuurschoon.

Nieuw Zeeland op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een Nieuw Zeeland reis uit wat exact aansluit op uw wensen!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat