Reisprogramma Glamping in het Hoshinoya Fuji

1
1

1: Aankomst Kawaguchi-ko

U arriveert vandaag in het plaatsje Kawaguchi-ko, gelegen aan het gelijknamige Kawaguchimeer, op een steenworp afstand van Japans legendarische Mount Fuji. Kawaguchi-ko is te bereiken vanuit Tokyo met de bus of uiteraard per privé-transfer, een reis van ca. 2 uur, afhankelijk van de verkeerssituatie.U verblijft hier in het Hoshinoya Fuji Resort, een werkelijk schitterende accommodatie met slechts een handjevol zeer simplistisch ingerichte cabins welke allemaal spectaculair uitzicht hebben op de berg. Vanaf uw balkon kunt u dan ook heerlijk wegdromen.  • ★★★★ Hoshinoya Fuji (2n)
2
2

2: Kawaguchimeer

Vrije dagen in de omgeving die u geheel naar eigen inzicht kunt invullen. U kunt gaan wandelen langs de oevers van het meer of in de schitterende bosrijke omgeving. U kunt gaan kajakken op het meer of fietsen huren voor een mooie fietstocht in de omgeving. Wij kunnen eventueel assisteren bij een begeleide tocht per mountainbike in de omgeving (verschillende niveaus mogelijk).

Reist u in de wintermaanden, dan zal in de avonduren de haard worden aangestoken.

Geniet van de heerlijke keuken

3
3

3: Vertrek

Na het ontbijt komt uw verblijf in het Hoshinoya Fuji resort helaas tot een einde. Uiteraard kunnen we het verblijf voor u verlengen. Vanuit het Kawaguchimeer vervolgt u uw prachtige reis door Japan.

Vanuit Kawaguchi-ko reist u (per bus of per privétransfer) in 2 uur naar Tokyo, van waaruit u bliksemsnel kunt doorreizen met de Shinkansen naar bv. Kanazawa. Vanuit het nabijgelegen Mishima kunt u de Shinkansen nemen naar Kyoto. De omgeving van Mount Fuji laat zich dan ook ideaal combineren met andere bestemmingen in Japan!

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat