Reisprogramma Gibb River Road per 4WD

1
1

1: Broome - Mount Hart

‘s Ochtends oplevering van uw robuuste 4WD huurauto bij het stadskantoor van Hertz in Broome (4WD Toyota Landcruiser of gelijkwaardig). De wagen staat de komende 7 dagen tot uw beschikking. U rijdt vandaag in ca. 5 uur naar uw eerste overnachtingsplaats: de Mount Hart Wilderness Lodge, gelegen in het hart van de King Leopold Range Conservation Park.

Net buiten Derby start de Gibb River Road. Om de lodge te bereiken dient u de Gibb River Road te verlaten en is het nog 50 kilometer landinwaarts, een rit van ca. 40-55 minuten, afhankelijk van de conditie van de weg. Indien u vandaag op tijd vertrekt, kunt u eventueel naar de Windjana Gorge rijden, gelegen op zo’n 20 kilometer van de Gibb River Road. Hier ziet u vele zoetwaterkrokodillen langs de oevers van de rivier liggen. Bij uw verblijf in in Mount Hart is het diner inbegrepen.

  • ★★ Mount Hart Lodge (2n) Blank


2
2

2: King Leopold Range Conservation Park

Vrije dag in Mount Hart die u naar eigen inzicht kunt besteden.

Windjana Gorge

3
3

3: Mount Hart - Mount Elizabeth

Er staat wederom een prachtige dag op het programma. U rijdt vandaag in ca. 3½ uur (exclusief stops en omwegen) naar het volgende station: Mount Elizabeth (gedeeld sanitair). Zeer zeker de moeite waard is een bezoek aan de Bell Gorge (ca. 2-2½ uur rijden van Mount Hart) en de Lennard River Gorge. Mount Elizabeth functioneert nog altijd als cattle station en u kunt hier dan ook uitstekend paardrijden. Ook kunt u naar de nabijgelegen Wunnumurra en Hann River Gorge rijden waar u prachtig kunt wandelen bij een waterval. Bij uw verblijf is het diner inbegrepen.

  • ★★ Mount Elizabeth Station (1n)
4
4

4: Mount Elizabeth - El Questro

Een lange rit staat vandaag op het programma naar uw volgende bestemming: El Questro Wilderness Park, een rit over een afstand van 280 kilometer. De komende dagen verblijft u op een zeer bijzondere locatie.

El Questro beschikt over accommodatie in diverse prijsklassen, variërend van comfortabele tenten met eigen sanitair, tot luxe suites.

  • ★★★ Emma Gorge Resort (3n)
  • ★★★★★ El Questro Homestead (3n)

El Questro Homestead

5
5

5 & 6: El Questro Wilderness Park

Vrije dagen in deze bijzondere omgeving.

7
7

7: El Questro - Kununurra

Vandaag staat er een korte rit (ca. 85 km) op het programma naar Kununurra, een rit van ca. 2 uur. Hier eindigt ook de Gibb River Road. U levert de huurauto aan het eind van de dag in bij het stadskantoor van Hertz in Kununurra.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat