Reisprogramma Gerenommeerde Huka Lodge

1
1

1: Aankomst Huka Lodge

Vandaag arriveert u op eigen gelegenheid in de wereldberoemde Huka Lodge, gelegen in de omgeving van het Taupomeer. U kunt de komende dagen heerlijk ontspannen gedurende dit zeer exclusieve verblijf. Gedurende uw verblijf zal het u aan niets te kort komen. U kunt o.a. genieten van uw prachtige kamer en de schitterende gemeenschappelijke vertrekken. Iedere dag krijgt u een voortreffelijk ontbijt geserveerd en tevens een heerlijk 5-gangen diner. Overdag kunt u gebruik maken van het zwembad of de spa. De liefhebber kan zelfs een balletje slaan op de tennisbaan.

  • ★★★★★ Huka Lodge (3n – junior lodge suite) Blank

Huka Lodge

2
2

2 & 3: Huka Lodge

Vrije dag in deze prachtige omgeving. U kunt vandaag een bezoek brengen aan het Orakei Korako Cave & Thermal Park. Dit gebied ligt ca. 30 minuten ten noorden van de Huka Lodge aan de Waikato rivier en wordt ook wel het best overgebleven thermale gebied van Nieuw-Zeeland genoemd. Een andere mogelijkheid is bijvoorbeeld een bezoek aan het Taupo Museum of aan het Wairakei Park. U kunt fantastisch wandelen langs de oevers van het meer, waarbij u onderweg wordt getrakteerd op waanzinnige uitzichten. Ook kunt u een uitstapje maken naar de nabij gelegen Huka Falls. Vanaf de voetbrug kunt u bij goed weer mooie foto’s maken van de waterval. Voor de meer sportieve reiziger is er in Taupo ook genoeg te doen. Een spannende tocht met de jetboat, skydiven, kajakken, paardrijden, vissen en parasailen zijn slechts enkele voorbeelden. Uiteraard kunt u ook heerlijk genieten van de faciliteiten van de Huka Lodge.

Jagen in Nieuw-Zeeland

4
4

4: Vertrek

Helaas komt uw verblijf aan de exclusieve Huka Lodge vandaag alweer tot een einde. U vervolgt uw reis door Nieuw-Zeeland op eigen gelegenheid.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat