Reisprogramma Four Seasons Tented Camp Golden Triangle

1
1

1. Aankomst Four Seasons Tented Camp Golden Triangle

Vandaag gaat uw heerlijke verblijf in het Four Seasons Tented Camp van start. Deze unieke accommodatie is prachtig gelegen in het noorden van Thailand, nabij de grens met Myanmar en Laos. U overnacht in een prachtige luxueuze tent vanuit waar u spectaculair uitzicht heeft op de prachtige omgeving. U verblijft deze dagen op basis van volpension en tevens zijn een selectie non-alcoholische drankjes, huiswijnen, sterke dranken en de minibar inbegrepen.

Tijdens uw verblijf kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten (in internationaal gezelschap). Zo kunt u vandaag al deelnemen aan de Mahout training waarbij u veel leert over olifanten. Bij deze olifantenopvang worden de dieren niet gefokt of getraind maar met respect verzorgd en opgevangen. Tevens kunt u tijdens uw verblijf eenmalig genieten van een 90 minuten durende spa behandeling. Aan het einde van de middag kunt u plaatsnemen in de Burma Bar vanwaar u uitzicht heeft over de omgeving en een prachtige zonsondergang.


  • ★★★★★ Four Seasons Tented Camp (2n)

Superieure tent

2
2

2. Omgeving Gouden Driehoek

Geheel in overleg met uw accommodatie kunt u vandaag weer deelnemen aan één of meerdere activiteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de Gouden Driehoek, het drielandenpunt waar Thailand, Myanmar & Laos elkaar ontmoeten. Tijdens dit bezoek maakt u ook een boottocht over de Mekong rivier en bezoekt u een lokale tempel, een lokale markt en het uitzichtpunt.

Eenmaal terug bij uw accommodatie kunt u ‘s avonds deelnemen aan een wijn- en kaasproeverij.

3
3

3. Einde arrangement

Na een uitgebreid ontbijt komt uw verblijf in deze unieke accommodatie tot een einde. Vanuit hier kunt u uw reis makkelijk vervolgen naar Myanmar of Laos.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat