Logo bg white

10-daagse exclusieve vakantie Japan

10-daagse rondreis door Japan
Vanaf € 6.250,00 p.p.
Gehele jaar
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

10-daagse exclusieve vakantie Japan: kort maar krachtig!

Heeft u geen zeeën van tijd, maar wilt u graag kennis maken met één van de meest intrigerende reisbestemmingen in Azië? Dan is deze 10-daagse luxe vakantie Japan fantastisch voor u!

De reis start met een verblijf in de hectische, maar bijzonder interessante metropool Tokyo. Per supersnelle Shinkansentrein reist u vervolgens naar Hakone, voor hopelijk een prachtig uitzicht op Mount Fuji. U sluit de reis af in het culturele hart Kyoto.

Wij laten u verblijven in de mooiste hotels en exclusieve ryokans zodat uw Japan ervaring ook verder gaat wanneer u na een lange dag terugkeert bij uw accommodatie.


Bekijk het volledige reisprogramma van deze exclusieve Japan vakantie!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Vliegreis naar Japan

Het is zover: de exclusieve Japan vakantie gaat vandaag beginnen. In de middag vertrekt uw comfortabele directe KLM vlucht vanaf Amsterdam Schiphol Airport richting de Japanse metropool Tokyo. U arriveert de volgende ochtend.

2
2

2: Aankomst in Tokyo

In de ochtend arriveert u op Japanse bodem op de internationale luchthaven van Tokyo (Narita) en kan uw exclusieve vakantie Japan écht gaan beginnen. U haalt uw bagage op van de bagageband en bij het verlaten van de luchthaven ontmoet u uw privé-chauffeur die u vanochtend naar uw bijzondere en zeer comfortabele hotel zal brengen, gelegen op een strategische locatie in de stad. Houdt u er rekening mee dat u ongeveer 2 uur onderweg bent.

De rest van de dag heeft u vrij te besteden.

  • ★★★★ Hoshinoya Tokyo (3n)

Hoshinoya Tokyo

3
3

3: Tokyo met een gids

Om Tokyo zo goed mogelijk in u op te kunnen nemen, hebben we voor vandaag een ervaren Engels sprekende gids ingezet om u te begeleiden door het gigantische Tokyo. De dag is vandaag weer geheel naar wens in te vullen. Geeft u dan ook waar uw interesse naar uitgaat. Entreegelden en kosten voor het transport (per openbaar vervoer of taxi) van u en uw gids zijn dan ook niet inbegrepen, aangezien u het programma ter plekke bepaalt.

4
4

4: Tokyo

Vrije dag in Tokyo die u helemaal zelf kunt invullen. Het is aan te raden om op een heldere dag uw bezoek aan Tokyo te starten op een mooi panoramisch uitzichtpunt zodat u de enorme uitgestrektheid van de stad in u op kunt nemen. Dit kan in de indrukwekkende Tokyo Skytree (634 meter), maar ook het Tokyo Metropolitan Government Building in Shinjuku is hiervoor zeer geschikt (en daarnaast kosteloos).

Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om Tokyo vandaag te verlaten en een bezoek te brengen aan een van de vele bezienswaardigheden buiten de stad. Deze dag in uw exclusieve vakantie Japan kunt u helemaal zelf inrichten.

5
5

5: Tokyo - Hakone

Op eigen gelegenheid reist u vanochtend naar het treinstation. U kunt een taxi nemen, of gebruik maken van het uitstekende openbaar vervoer in Tokyo. Per razendsnelle Shinkansen hogesnelheidstrein reist u vanochtend in ca. 40 minuten (eerste klasse) zuidwaarts naar Odawara, uitvalsbasis voor een bezoek aan het schitterende Hakone National Park. U wordt op het treinstation van Odawara opgewacht door een privé-chauffeur die u naar uw werkelijk schitterende verblijf zal brengen in Hakone, op ongeveer een uurtje rijden van Odawara.

U krijgt voor uw verblijf in deze regio de beschikking over de zogenaamde ‘Hakone Freepass' waarmee u gebruik kunt maken van allerlei transportmiddelen in de regio. De middag heeft u vrij te besteden voor een eerste verkenning van dit mooie natuurgebied.

  • ★★★★★ Gora Kadan (2n)

Gora Kadan

6
6

6: Hakone

Vandaag heeft u een vrije dag in Hakone om het park op eigen gelegenheid verkennen. Dit kan heel gemakkelijk doordat het over een fantastisch transportsysteem beschikt waar u vrijwel volledig gebruik van kunt maken met uw Hakone Freepass.

Er zijn natuurlijk talloze andere manieren om uw dag in Hakone te besteden, maar sluit uw dag zeker af in een onsen (een Japanse hot spring) en geniet van het heerlijke warme water direct van de bron. U bepaalt zelf hoe u deze dag in uw exclusieve vakantie Japan zal besteden.

Owakudani krater

7
7

7: Hakone - Kyoto

In de ochtend brengt een chauffeur u terug naar het treinstation van Odawara, een rit van ongeveer een uur (afhankelijk van het verkeer). U reist vanochtend per Shinkansen trein (eerste klasse) in ruim 2 uur naar Kyoto, het culturele hart van het land en de voormalige hoofdstad. Vanaf het treinstation neemt u een taxi (niet inbegrepen) naar uw fantastische hotel, gelegen in de traditionele wijk Higashiyama. Het is een werkelijk sublieme locatie om uw exclusieve vakantie Japan in alle rust en comfort af te sluiten.

  • ★★★★★ Four Seasons Kyoto (3n)

Four Seasons Kyoto

8
8

8: Kyoto met een gids

In de ochtend ontmoet u bij uw accommodatie uw lokale gids, die u vandaag zal rondleiden door de stad. U bepaalt vandaag zelf wat u wilt doen, uw gids begeleidt u hierbij. Natuurlijk heeft hij/zij zeker enkele suggesties voor de invulling van deze dag. Entreegelden en kosten voor uw transport (en dat van de gids) zijn dan ook niet inbegrepen. U kunt ervoor kiezen om vandaag met de metro en bus te reizen, maar het is uiteraard ook mogelijk om u (iets comfortabeler) te verplaatsen per taxi.

In de middag staat een bijzondere ervaring op het programma. Het geisha district van Kyoto, de wijk Gion, is een uitstekende locatie om een echte traditionele thee ceremonie bij te wonen. Deze ca. 45 minuten durende ervaring geeft u een inzicht in de mysterieuze wereld van de geisha, een eeuwenoud beroep, exclusief in de Japanse cultuur. Het is een aaneenschakeling van tradities en etiquette, werkelijk wonderbaarlijk om te mogen aanschouwen. Ze zal een kopje thee voor u bereiden, en voor u dansen. De gastvrouw, heel soms een geisha, maar meestal een maiko (een geisha in opleiding) zal, met behulp van uw gids, al uw vragen kunnen beantwoorden.

"De Japanse steden lijken in eerste instantie niet zo verschillend van andere wereldsteden, maar dan groeit het land in je. De vriendelijkheid (en nieuwsgierigheid) van de Japanners, het heerlijke eten, het prachtige berglandschap en de dorpen buiten de steden. Teveel om op te noemen en ieder apart al de reis waard. De door jullie samengestelde reis, gebruikmakend van de goede verbindingen, was een mooie combinatie van de verschillende hoogtepunten. Het informatiepakket wat we voor vertrek ontvingen was echt een aanwinst."
Mat & José Teuwen

Traditionele theeceremonie

9
9

9: Kyoto

Vrije dag in Kyoto die u geheel naar eigen inzicht kunt besteden. Doordat u gisteren de stad heeft verkend met een lokale gids, bent u al wat vertrouwd met de stad en het uitstekende vervoerssysteem. U kunt bijvoorbeeld een fiets huren en delen van de stad met de fiets verkennen. Kyoto kent weinig fietspaden, maar het verkeer is rustig en soms wordt het trottoir gedeeld met de voetgangers.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om deze laatste dag van uw exclusieve vakantie Japan anders te besteden en Kyoto te verlaten. U kunt een bezoek brengen aan het kasteel van Himeji of Nara.

Het Nijo kasteel in Kyoto

10
10

10: Vertrek & aankomst

Vandaag komt uw luxe vakantie Japan helaas tot een einde.

In de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel door een privé-chauffeur die u naar de internationale luchthaven zal brengen, een rit van zo’n anderhalf uur.

U vliegt vandaag met een directe KLM vlucht terug naar Amsterdam, waar u in de namiddag arriveert op Amsterdam Schiphol Airport.

Prijsindicatie voor deze exclusieve vakantie Japan

Voor deze 10-daagse exclusieve vakantie Japan dient u rekening te houden met een reissom van ca. € 6.250 per persoon.

Inbegrepen

Bij de reissom zijn de intercontinentale vluchten inbegrepen, evenals alle overnachtingen in kamers met eigen sanitair, excursies conform programma en het vermelde transport (zowel enkele transfers als eerste klasse treintickets).


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Japan

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Tico Reizen als ontwerper van uw exclusieve vakantie Japan

Met zoveel aanbieders is het natuurlijk lastig kiezen. Dat begrijpen wij volkomen. Al sinds 1993 organiseren wij de mooiste reizen naar verre bestemmingen wereldwijd. Onze passie en deskundigheid komt tot uiting in alle aspecten van uw exclusieve vakantie Japan, welke tot in de puntjes is verzorgd. Wij regelen uw transport, accommodaties en activiteiten, zodat u optimaal kunt genieten van uw exclusieve Japan vakantie.

De beste lokale partners

Wij werken samen met de beste lokale partners en dat is belangrijk, zeker in Japan. U reist hier veelal zelfstandig, zonder al teveel begeleiding. U ontvangt dan ook een duidelijk informatiepakket en veel goede tips en instructies.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed en snel van dienst te zijn. Onze reisspecialisten zullen dan ook altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek. Binnen enkele dagen ontvangt u een gedetailleerd reisprogramma op maat.

Unieke ervaringen

Samen met u stellen we een unieke reis samen, gebaseerd op úw wensen en voorkeuren. Volg een fantastische kookles, neem een kijkje bij de sumo worstelaars of woon een traditionele theeceremonie bij met een geisha.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat