Reisprogramma Emirates One&Only Wolgan Valley

1
1

1: Aankomst Wolgan Valley

Vandaag arriveert u ofwel per auto, ofwel per helikopter in de Wolgan Valley. Hier zal u de komende nachten verblijven in het bijzondere Emirates One&Only Wolgan Valley Resort, een exclusief verblijf, gelegen in een adembenemend mooie vallei. Nadat u bent ingecheckt kunt u de omgeving alvast op eigen gelegenheid verkennen. U verblijft de komende dagen in een van de 36 prachtige heritage villa's, welke allen beschikken over een eigen zwembad en een veranda. Vanuit uw kamer heeft u spectaculair uitzicht op de omgeving. Indien u met uw familie reist dan is het ook mogelijk om te verblijven in een tweekamer- of driekamervilla. De maaltijden, geselecteerde drankjes en 2 activiteiten per dag zijn de komende dagen inbegrepen.

  • ★★★★★ Emirates One&Only Wolgan Valley Resort (4n) Blank


De naam Wolgan Valley is afgeleid van het Aboriginal-woord 'wolga' dat wordt gebruikt voor de wijnstok die algemeen bekend staat als 'Old Man's Beard'. De boerderij werd gebouwd in 1832 door William Walker. Door de jaren heen raakte de boerderij in verval, totdat Ian Kierman het gebouw weer in zijn oude glorie wist te herstellen. Ook de tuinen werden hersteld, waarna er een scala aan biologische groenten, fruit en kruiden begonnen te groeien.

Emirates One&Only Wolgan Valley Resort

2
2

2 & 3: Wolgan Valley

Deze dagen kunt u gebruik maken van het activiteitenaanbod van het resort. Er zijn een hoop verschillende mogelijkheden. Zo kunt u deelnemen aan het natuurwandeling onder begeleiding van een gids, u kunt paardrijden in de schitterende omgeving, u kunt leren boogschieten, of een mooie fietstocht maken in de omgeving. Daarnaast kunt u tijdens zonsondergang een prachtige safari maken, tijdens welke u op zoek gaat naar het aanwezige dierenleven. Vogelliefhebbers kunnen ook hun hart ophalen hier. Samen met een gids kunt u in de vroege ochtend, of namiddag met een beetje geluk verscheidene schitterende vogels spotten.

Uiteraard kunt u deze dagen ook heerlijk ontspannen in uw prachtige villa, welke beschikt over een eigen zwembad. U kunt ook gebruik maken van het hoofdzwembad van de lodge, of een balletje slaan op de tennisbaan. Tegen betaling kunt u tevens genieten van een welverdiende spabehandeling.

In de avond staat er een fantastische diner op het programma en daarna kunt u heerlijk uitbuiken op de veranda, bij het kampvuur, onder de prachtige sterrenhemel!

Activiteiten

3
3

3: Vertrek

Vandaag komt er helaas alweer een einde aan dit bijzondere verblijf in een van de mooiste accommodaties van Australië. U reist ofwel per auto verder naar uw volgende bestemming, of u vliegt per helikopter weer terug naar Sydney.

Spa

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat