Reisprogramma El Silencio Lodge & Spa

1
1

dag 1: Aankomst in Bajos del Toro


Vandaag rijdt u naar Bajos del Toro, gelegen in het nevelwoud nabij de Poás vulkaan. Vanuit San José is het een rit van zo'n 1,5 uur. Na deze mooie rit komt u aan bij de El Silencio Lodge & Spa. U verblijft de komende nachten in een ruime suite welke is voorzien van een grote veranda en een jacuzzi. De rest van de middag kunt u vrij besteden.

  • ★★★★ El Silencio Lodge & Spa (2n)

Suite

2
2

dag 2: El Silencio Lodge & Spa

Vrije dag waarin u kunt genieten van uw heerlijke accommodatie en waarin u de omgeving kunt verkennen. U wordt tijdens uw verblijf bij de El Silencio Lodge gekoppeld aan een EcoConcierge welke u zal helpen bij het uitkiezen van (optionele) activiteiten in de omgeving zoals begeleide wandelingen, paardrijden, raften en zip-lining. U kunt tevens optioneel een bezoek brengen aan de Poás vulkaan. Deze is ruim 2.700 meter hoog en is sinds 1828 bijna constant actief. Vanaf een platform kunt u het azuurblauwe water van het kratermeer bekijken. Vroeg in de ochtend is de kans het grootst het meer zonder wolken en nevel te zien.

3
3

dag 3: Vertrek


Na het ontbijt komt uw El Silencio Lodge & Spa arrangement ten einde en kunt u uw Costa Rica reis vervolgen.

We verwerken deze prachtige lodge graag voor u in een uitgebreide Costa Rica reis. Neemt u voor meer informatie contact op met één van onze reisspecialisten? Uiteraard kunt u uw wensen ook altijd kenbaar maken via info@tico.nl of via het offerteformulier.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat