Reisprogramma Een verblijf op het eiland Phu Quoc

1
1

1: Aankomst Phu Quoc

Vandaag arriveert u op het eiland Phu Quoc. Vanaf de luchthaven is er een transfer geregeld (verzorgd door de accommodatie) die u naar uw verblijf voor de komende nachten brengt. Het Salinda Resort is al jarenlang de favoriete Phu Quoc accommodatie van onze klanten. De komende dagen kunt u heerlijk ontspannen en genieten van de faciliteiten van het resort.

  • ★★★★+ Salinda Resort (4n)

Salinda Resort

2
2

2-4: Phu Quoc

Vrije dagen op het prachtige eiland Phu Quoc, de ideale strandverlenging Vietnam! U kunt heerlijk ontspannen bij uw accommodatie en genieten van de uitgebreide faciliteiten. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een dezer dagen het eiland te verkennen. U kunt bijvoorbeeld een scooter huren en een bezoek brengen aan de oude gevangenis, of binnenstappen bij één van de vissaus fabriekjes. Rij langs de uitgestrekte peperplantages en verken het lokale leven op het eiland.

Vanuit An Thoi vertrekken dagelijks vele boten naar de nabijgelegen koraalriffen waar u prachtig kunt duiken en snorkelen. Tevens zijn er mogelijkheden om te kajakken, windsurfen, of het maken van boot- of zeilexcursies. Informeert u bij de receptie naar alle mogelijkheden.

Het zwembad aan het strand

5
5

5: Vertrek

Vandaag komt er een eind aan uw verblijf op Phu Quoc. Een vertegenwoordiger van het Salinda Resort brengt u terug naar de luchthaven voor vertrek. Einde van uw strandverlenging Phu Quoc arrangement.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat