Reisprogramma Eilandhoppen in Maleisië

1
1

1: Kuala Besut – Perhentian Kecil Island

Dit paradijselijke arrangement start in het havenstadje Kuala Besut waar u aan boord stapt van de ferry voor de overtocht van ongeveer 30 minuten naar de tropische Perhentian eilanden. U verblijft de komende dagen op het kleinere eiland ‘Perhentian Kecil’ aan de parelwitte stranden, waar u kunt genieten van het kristalheldere water en de adembenemende onderwaterwereld. Bij aankomst wordt u door een vertegenwoordiger van het Bubu Long Beach hotel opgewacht en naar uw hotel gebracht.

  • ★★★ Hotel Bubu Long Beach (3n)

Hotel Bubu Long Beach

2
2

2 & 3: Perhentian Kecil Island

Vrije dagen op dit prachtige eiland. Het hotel biedt diverse excursiemogelijkheden aan. Naast duiken en snorkelen kunt u o.a. kajakken, een jungletrekking maken of een prachtige cruise maken bij zonsondergang. Informeert u bij het hotel naar de mogelijkheden en prijzen.

4
4

4: Perhentian Kecil Island – Lang Tengah Island

Vandaag vertrekt u in zuidelijke richting per privéboot naar het nabij gelegen eiland Lang Tengah. De naam Lang Tengah betekent in het Maleis ‘adelaar die rust op het middelste eiland’. U verblijft de komende nachten in een sfeervol resort, D’Coconut Lagoon. Het hotel beschikt over een eigen duikcentrum en een prachtig, tussen de kokospalmen gelegen, restaurant.  • ★★★+ D’Coconut Lagoon (2n)
5
5

5: Lang Tengah Island

Vrije dag op Lang Tengah. Ook rondom Lang Tengah kunt u uitstekend snorkelen en duiken. Informeert u bij de duikschool van het hotel naar de beste duik- en snorkelspots. Daarnaast kunt u natuurlijk in alle rust prachtig wandelen door de jungle en over de stranden.

6
6

6: Lang Tengah Island – Redang Island

Vandaag reist u per privé-boot verder in zuidelijke richting naar het derde paradijselijke eiland: Redang. Redang is het hoofdeiland van de Redang Archipel en is beduidend groter dan de andere twee eilanden en biedt meer ruimte voor het maken van lange wandelingen.

  • ★★★★ The Taaras Redang Island Resort & Spa (2n)

The Taaras Redang

7
7

7: Redang Island

Vrije dag op het eiland Redang. Het hotel biedt diverse excursiemogelijkheden aan. Naast duiken en snorkelen kunt u o.a. kajakken of een jungletrekking maken. Informeert u bij de receptie van uw hotel naar de mogelijkheden.

8
8

8: Redang Island – Kuala Terengganu

Vandaag komt er een einde aan het paradijselijk eilandhoppen. Met de ferry reist u terug naar het vasteland van West-Maleisië bij Kuala Terengganu, waar uw arrangement eindigt.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat