Reisprogramma Capri per privéboot

1
1

Het eiland Capri vanaf het water verkennen


U gaat in de ochtend op eigen gelegenheid naar de haven van Sorrento. Hier ligt de motorboot waarmee u vandaag op privébasis het eiland Capri gaat ontdekken. Aan boord wordt u hartelijk welkom geheten door de Engelssprekende kapitein, samen bespreekt u de wensen voor vandaag. De boot staat 8 uur tot uw beschikking en het programma zal volledig aan de hand van uw wensen en interesses worden ingevuld.

U navigeert rond het eiland en ziet langs de kustlijn prachtige rotsformaties en grotten. Voor de zuidkust van het van het eiland vindt u de ‘Faraglioni’, drie torenhoge rotsformaties die iconisch zijn voor Capri. Ook kunt u vanaf het water een bezoek brengen aan de ‘Grotta Azzurra’ aan de noordkant van het eiland. Deze beroemde grot kleurt bij helder weer felblauw door een unieke lichtinval vanuit het water.

Natuurlijk heeft u vandaag ruimschoots de tijd om te zwemmen, te snorkelen en te ontspannen in de zon. Indien gewenst kunt u de kapitein vragen om aan te meren in Marina Grande, de haven van Capri. Het eiland is door zijn kleine oppervlakte uitstekend te voet te verkennen, en al wandelend van de ene naar de andere kant van het eiland kunt u mooie hoogtepunten zoals Villa Jovis, Capri-stad, Via Krupp en de tuinen van Augustus bezoeken. Aan het eind van de middag vaart u terug naar de haven van Sorrento waar dit arrangement tot een einde komt.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat