Reisprogramma Duiken bij The Poor Knights

1
1

1: Aankomst in Whangarei (Noordereiland)

Vandaag komt u op eigen gelegenheid aan bij de Lupton Lodge, gelegen tussen het plaatstje Whangarei en Tutukaka. Vanuit Tutukaka maakt u de volgende dag een spectaculaire duikexcursie naar The Poor Knights. Voor de duikliefhebbers die door Nieuw-Zeeland reizen is dit een absolute 'must do'.


  • ★★★+ Lupton Lodge (2n) Blank
2
2

2: Duiken bij The Poor Knights Islands

Vandaag maakt u 2 duiken onder begeleiding van een ervaren duikmaster. In de ochtend meldt u zich in Tutukaka bij het Poor Knights Dive centrum waar u uw duikmateriaal ontvangt. Na het nodige papierwerk verlaat u Tutukaka en zet de boot koers richting The Poor Knights eilanden. De kans is aanwezig dat u onderweg dolfijnen en walvissen kunt zien, een fantastische start van de dag! De adembenemende en zeer kleurrijke wereld die u vandaag onder water treft, is werkelijk onvergetelijk! Tijdens de pauze van ca. anderhalf uur kunt u heerlijk ontspannen op de boot, welke uitgerust is met een douche en toilet.

De lunch is vandaag inbegrepen. In de loop van de middag keert u weer terug in Tutukaka, waar dit fantastische duikavontuur tot een einde komt. Op eigen gelegenheid reist u weer terug naar de Lupton Lodge voor de laatste overnachting.

Poor Knights

3
3

3: Vertrek uit Whangarei

Vandaag komt dit duikarrangement Nieuw-Zeeland tot een einde. Op eigen gelegenheid reist u door naar uw volgende bestemming.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat