Logo bg white

Dirk Hartog Island, West-Australië

3-daags arrangement Australië
Vanaf € 575,00 p.p.
April t/m oktober
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

Dirk Hartog Island Ecolodge

Dirk Hartog Island is een klein eiland gelegen aan de westkust van Australië en is bij uitstek een bestemming voor natuurliefhebbers. Het eiland ligt op korte afstand van het Shark Bay Marine Park. De wateren rondom het eiland lenen zich uitstekend voor snorkelen, vissen en andere wateractiviteiten. Voor het eiland komt de zuidelijke koude waterstroming bij de noordelijke tropische warme waterstroming met een unieke onderwaterwereld tot gevolg. Tussen juli en oktober passeren bultrug walvissen het eiland. Deze reusachtige walvissen zijn van dichtbij per boot te bewonderen of op afstand door een telescoop vanaf het strand. De grootste aantallen worden gezien in augustus en september. Ook walvishaaien passeren het eiland: in maart en april is het gebruikelijk deze giganten te zien.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Steep Point - Dirk Hartog Island

U rijdt vandaag naar Steep Point waar u bij Blackie’s Beach uw 4WD voertuig op de kleinschalige auto ferry rijdt. In ca. 15 minuten vaart u naar Dirk Hartog Island (het tijdstip van vertrek wordt in overleg met u van tevoren bepaald). Door uw eigen 4WD mee te nemen naar het eiland kunt u Dirk Hartog de komende dagen op eigen gelegenheid verkennen.

Bij uw verblijf in de Dirk Hartog Ecolodge zijn alle maaltijden en (koele) drankjes inbegrepen, evenals een visexcursie van een halve dag.

  • ★★★ Dirk Hartog Island Ecolodge (2n – vp)
2
2

2: Dirk Hartog Island

Vanochtend vertrekt u met de boot van de Dirk Hartog Island Lodge voor een vis excursie. Mocht het weer de excursie vandaag niet toelaten, dan wordt de excursie naar de volgende dag verplaatst. De rest van de dag kunt u naar eigen inzicht besteden.

U kunt ervoor kiezen het eiland met uw eigen 4WD verder te verkennen, maar ook kunt u het personeel van de lodge vragen om een excursie voor u te verzorgen. Zo verzorgt de Dirk Hartog Island Ecolodge o.a. verschillende begeleide wandelingen en 4WD tours naar de indrukwekkende blowholes, het Surf Point of het historische noordelijke gedeelte van het eiland. Ook kunt u een cruise boeken.

3
3

3: Dirk Hartog Island - Steep Point

Vandaag komt een einde aan uw verblijf op het Dirk Hartog eiland. In ca. 15 minuten reist u weer terug naar Steep Point van waar u uw reis verder vervolgt. Einde van dit arrangement.

Prijsindicatie van dit Australië arrangement

Tijdens deze 3-daags arrangement dient u rekening te houden met een indicatie reissom vanaf € 575 per persoon (bij deelname van 2 personen).


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Australië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Australië. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en snel reageren op uw vragen.

Unieke accommodatie

Wij selecteren unieke en sfeervolle accommodaties die daadwerkelijk bijdragen aan uw ervaring. Grote, onpersoonlijke hotels proberen wij altijd te vermijden!

Genieten

Wij stellen het programma speciaal voor u samen. U hoeft dan ook alleen maar zorgeloos te genieten van de bijzondere accommodaties en alle schitterende bezienswaardigheden.

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat