Logo bg white

Culinaire Uruguay reis 'Estancias en wijn'

7-daagse rondreis door Uruguay
Vanaf € 990,00 p.p.
November t/m maart
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

Culinaire Uruguay reis 'Estancias en wijn'

Deze culinaire Uruguay reis begint met een overtocht per veerboot vanuit de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires naar Colonia del Sacramento. Colonia is een romantisch dorpje waar u enkele dagen heerlijk kunt rondwandelen in de kleurrijke straatjes. Na deze comfortabele kennismaking met Uruguay wordt uw huurauto bij het hotel opgeleverd. Wanneer u Colonia uitrijdt maken de huizen snel plaats voor groen glooiende vlaktes met wijngaarden en vee. Uw volgende stop tijdens uw culinaire Uruguay reis is het plaatsje Carmelo, het enige plaatsje dat door José Artigas is gesticht. U verblijft iets ten noorden van Carmelo. U sluit de reis af met een verblijf bij een echte Uruguyaanse finca: Finca Piedra. Tijdens uw verblijf kunt u paardrijden, wandelen, ontspannen aan het zwembad, een typische Uruguayaanse barbecue nuttigen of genieten van een wijnproeverij waar hun eigen wijnen worden geschonken.


Bekijk het volledige reisprogramma van deze culinaire Uruguay reis!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Buenos Aires – Colonia del Sacramento

In de ochtend vertrekt u vanaf de pier in Buenos Aires per veerboot naar Colonia del Sacramento in Uruguay. Uw culinaire Uruguay reis gaat nu echt beginnen! Na ongeveer 1 uur varen over de rivier genaamd ‘Rio de la Plata’ komt u aan in het koloniale stadje Colonia. Na aankomst heeft u een transfer naar uw hotel, gelegen in het historische centrum. Dankzij de goed bewaard gebleven gebouwen en de mix van Portugese en Spaanse koloniale architectuur werd het mooie centrum van Colonia in 1996 op de Werelderfgoedlijst van Unesco geplaatst. In de middag staat er een interessante stadsexcursie onder begeleiding van een gids op het programma. U wordt opgehaald bij uw hotel en maakt al wandelend door de kleine straatjes van Colonia kennis met haar historie en bezienswaardigheden.  • ★★★ Posada Plaza Mayor (2n)
  • ★★★★ Posada Plaza Mayor (2n– semi suite)
  • ★★★★★ Costa Colonia Riverside Hotel (2n)
2
2

2: Colonia del Sacramento

Vrije dag tijdens uw culinaire Uruguay reis die u naar eigen inzicht kunt besteden. U kunt Colonia verder leren kennen, een wandeling maken door de meest gefotografeerde straat van Colonia, de ‘Calle de los Suspiros’ of een van de interessante musea bezoeken. Optioneel (niet inbegrepen) kunt u vandaag een privé excursie maken naar de wijngaarden van Los Cerros de San Juan. Een wijnproeverij is inbegrepen bij deze excursie.

3
3

3: Colonia del Sacramento – Carmelo

‘s Ochtends om 10:00 uur wordt bij uw hotel de huurauto opgeleverd die de komende 5 dagen van uw culinaire Uruguay reis tot uw beschikking zal staan. Hierna rijdt u in westelijke richting naar Carmelo. U kunt kiezen voor verblijf in het charmant wijnhuis van Finca Narbona of het nabijgelegen Carmelo Resort & Spa.

  • ★★★+ Finca y Granja Narbona (2n)
  • ★★★★★ Carmelo Resort & Spa (2n)
4
4

4: Carmelo

Vandaag heeft u een vrije dag waarin u de omgeving van Carmelo kunt verkennen. U kunt golfen (niet inbegrepen) op de prachtige golfbanen die bij het Carmelo Resort & Spa gelegen zijn, een bezoek brengen aan een van de nabijgelegen wijnhuizen El Legado Winery of Irurtia Winery. Optioneel (niet inbegrepen) kunt u deelnemen aan een heerlijke wijn- en kaasproeverij in het restaurant bij Finca Narbona.

5
5

5: Carmelo – San José de Mayo

Vandaag zet u uw culinaire Uruguay reis voort naar San José. U verblijft de komende dagen bij Finca Piedra, een mooie werkende ranch met 1000 hectare land. De finca heeft veel land waar de dieren op grazen en heeft daarnaast wijngaarden. Bij uw verblijf zijn alle maaltijden inbegrepen.

  • ★★★ Finca Piedra (2n – superieure klasse – vp)
  • ★★★+ Finca Piedra (2n – deluxe room – vp)

Finca Piedra

6
6

6: San José de Mayo

Vrije dag die u naar eigen inzicht kunt besteden. Tijdens uw verblijf kunt u paardrijden, wandelen, ontspannen aan het zwembad, een typische Uruguayaanse barbecue nuttigen of genieten van een wijnproeverij waar hun eigen wijnen worden geschonken. Omdat Finca Piedra een werkende estancia is, heeft u tevens de mogelijkheid om te zien hoe het plattelandsleven er aan toe gaat. Zo kunt u de gauchos aan het werk zien wellicht en wellicht zelf koeien melken.

7
7

7: San José – Vertrek

Na het ontbijt checkt u uit en verlaat u de mooie finca. Afhankelijk van uw reisroute en uw vluchten rijdt u vandaag naar Colonia (90 km) of Montevideo (120 km). U levert de huurauto in en verlaat Uruguay per boot of vliegtuig. De prachtige ontspannen culinaire Uruguay reis is voorbij.

Prijsindicatie voor deze culinaire Uruguay reis

Voor deze 7-daagse culinaire Uruguay reis geldt een indicatie reissom van € 990 per persoon (bij deelname van 2 personen) en op basis van verblijf in toeristenklasse accommodaties. Voor verblijf in de superieure klasse accommodaties geldt een indicatie reissom van € 1.150 per persoon.

Deze prijsindicaties zijn inclusief alle vermelde transfers en autohuur. De prijs is gebaseerd op laagseizoentarieven. Uiteraard is deze culinaire Uruguay reis uit te breiden of naar wens aan te passen.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Uruguay

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Uruguay. Zij kennen de verschillende gebieden erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte culinaire Uruguay reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Uruguay reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten - Uruguay

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat deze reis door Uruguay u te bieden heeft.

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat