Reisprogramma Critabianca

1
1

1: Aankomst bij Critabianca


Vandaag reist u op eigen gelegenheid naar Critabianca. Dit prachtig gerestaureerde landhuis ligt op zo’n uur rijden van de luchthaven van Brindisi en op 2,5 uur van Bari. Door de centrale ligging in de Salento streek is een verblijf bij Critabianca ook perfect te combineren met onze Zuid-Italië rondreis. U verblijft de komende dagen op het oude en pittoreske platteland van Cutrofiano en kunt uw dagen hier vrij besteden.

  • ★★★+ Critabianca (3n)

Critabianca

2
2

2 & 3: Vrije dagen in Salento


Vrije dagen in het zuiden van Salento. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het nabij gelegen Lecce. Deze stad staat bekend om zijn prachtige barokke architectuur en u vindt hier vele overblijfselen uit de Romeinse tijd. Maar er zijn in de omgeving nog tal van andere prachtige bezienswaardigheden. Aan de oostelijke zijde van het Salentijns schiereiland kunt u een bezoek brengen Otranto, een van de mooiste dorpjes van het land. Of ga zwemmen bij Torre Sant'Andrea, een kustlijn met enorme witte rotsen die uit het azuurblauwe water steken. Aan de westelijke zijde van het schiereiland vindt u de van oorsprong Griekse stad Gallipoli. De stad heeft nog steeds een Griekse uitstraling door zijn wit gepleisterde huizen met platte daken.

Optioneel kunnen wij tijdens deze dagen bezoek aan een traditionele wijnmakerij voor u organiseren. Deze streek heeft een gunstig landbouwklimaat en er worden dan ook verschillende heerlijke wijnen verbouwd. U neemt een kijkje in de wijnkelders en komt alles te weten over de heerlijke Negroamaro- en Primitivo-wijnen die hier worden geproduceerd. Na de rondleiding heeft u de mogelijkheid om verschillende wijnen te proeven.

4
4

4: Vertrek


Uw verblijf in het zuiden van Salento komt vandaag tot een einde. Na het ontbijt maakt u zich klaar voor vertrek naar uw volgende bestemming in Italië.

Interesse gekregen? Neem voor meer informatie over een reis naar Italië contact op met één van onze reisspecialisten of vraag een offerte aan.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat