Logo bg white

Carmelo Resort & Spa

4-daags arrangement Uruguay
Vanaf € 1.290,00 p.p.
December t/m februari
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

Carmelo Resort & Spa

In het zuidwesten van Uruguay ligt aan de rivier Rio de la Plata het plaatsje Carmelo.

U kunt uw reis beginnen met een bezoek aan Carmelo of uw reis afsluiten met enkele dagen ontspanning. U kunt genieten van de faciliteiten, de mooie omgeving, een bezoek brengen aan Colonia, een nabijgelegen wijnhuis bezoeken of golfen op de goed verzorgde 18-holes golfbanen. Uiteraard is de keuze aan u of u 2, 3 of meerdere dagen zou willen verblijven in het Carmelo Resort & Spa en hoe u naar Carmelo zou willen reizen. Als voorbeeld is deze special gebaseerd op vervoer op basis van een vlucht vanuit Buenos Aires naar Carmelo, vervolgd met een trasfer naar het resort. Echter is het ook mogelijk om vanuit Buenos Aires met een comfortabele veerboot in 1 uur naar Colonia te varen. Na aankomst in Colonia wacht u in dat geval nog een transfer over land naar Carmelo. Mocht u een langer bezoek aan Uruguay brengen dan kunt u Carmelo ook gemakkelijk per huurauto bereiken vanuit Colonia.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Carmelo

Vandaag arriveert u op eigen gelegenheid in Carmelo. Het havenplaatsje Carmelo ligt in het zuidwesten van Uruguay en is gemakkelijk per auto vanuit Colonia del Sacramento. Vanuit Buenos Aires kunt u op twee manieren naar Carmelo reizen; vanaf de internationale luchthaven van Buenos Aires vliegt u met een vliegtuigje voor maximaal 5 personen in 30 minuten naar Carmelo. Na aankomst op de kleine luchthaven van Carmelo heeft u een hoteltransfer naar het Carmelo Resort & Spa. Vanuit Buenos Aires is het tevens mogelijk per veerboot naar Colonia del Sacramento te reizen. Vanaf hier volgt een transfer over land van ca. 45 minuten naar het hotel. De komende dagen kunt u naar eigen inzicht besteden en genieten van het prachtige hotel en de bosrijke omgeving.  • ★★★★★ Carmelo Resort & Spa (2n)

Carmelo Resort & Spa

2
2

2&3: Carmelo & omgeving

Vrije dag die u naar eigen inzicht kunt besteden. U kunt heerlijk ontspannen bij het hotel en gebruik maken van de uitgebreide spa faciliteiten of de zwembaden. In de omgeving kunt u een van de wijnhuizen bezoeken (Irurtia en Finca Nabrona zijn aanraders!), een bezoek brengen aan het prachtige koloniale stadje Colonia del Sacramento of golfen op de prachtig onderhouden golfbanen bij het resort.

Wine Cave

3
3

4: Carmelo – Buenos Aires

Na het ontbijt verlaat u het hotel en kunt u de rondreis naar eigen wens vervolgen.

Prijsindicatie voor het Carmelo Resort & Spa

Bij een verblijf van 4 dagen / 3 nachten in dit prachtige resort dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 1.290 per persoon (bij deelname van 2 personen).

Bij het arrangement is een vliegreis in een klein vliegtuigje (max 5 personen) van Buenos Aires naar Carmelo, evenals een retour transfer van en naar het resort. Tevens is er een optionele korting beschikbaar van €200 per persoon (wanneer de vluchten Buenos Aires - Carmelo en v.v. worden vervangen door een ferry Buenos Aires - Colonia del Sacramento + 1 uur durende transfer naar Carmelo en v.v.)


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Uruguay

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

Iedere reiziger is anders. De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van reizen door deze bijzondere bestemming en kunnen dan ook probleemloos de voor ú perfecte reis door Uruguay samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Uruguay reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten - Uruguay

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat deze reis door Uruguay u te bieden heeft.

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat