Reisprogramma Capella Ubud: Glamping op Bali

1
1

1: Aankomst in Capella Ubud

Vandaag arriveert u in het exclusieve Capella Ubud. Bij aankomst wordt u van harte welkom geheten door uw persoonlijke assistent en het overige vriendelijke personeel. U wordt begeleidt naar uw prachtige tent en heeft de rest van de dag vrij te besteden.

Bij uw verblijf in Capella Ubud zijn verschillende faciliteiten inbegrepen zoals een persoonlijke assistent die 24 uur per dag voor u klaarstaat. Tevens zijn de transfers van- en naar het centrum van Ubud inbegrepen zodat u het kamp kunt verlaten wanneer u dit verlangt. In de officierstent wordt dagelijks een inbegrepen afternoon tea gehouden en 's avonds kunt u hier genieten van inbegrepen cocktails en versnaperingen. Bij uw verblijf zijn tevens alle geselecteerde dranken en snacks inbegrepen.

  • ★★★★★ Capella Ubud (3n)

Uw comfortabele tent

2
2

2 & 3: (Capella) Ubud

Vrije dagen in Ubud die u geheel naar eigen inzicht kunt indelen. U kunt heerlijk ontspannen bij uw eigen zwembad of gebruikmaken van de faciliteiten van uw verblijf zoals de spa of de gym. Bij uw verblijf zit mountain bike verhuur inbegrepen en u kunt er dan ook voor kiezen om op eigen gelegenheid de omgeving te verkennen. U kunt deze dagen in overleg met uw accommodatie een programma samenstellen en uiteraard kunnen wij ook interessante excursies voor u verzorgen.

Ubud wordt beschouwd als het culturele hart van Bali en er zijn hier dan ook veel mogelijkheden om meer te leren over de traditionele hindoe-cultuur. Bezoek een tal van prachtige tempels in de omgeving en wandel door de natuurrijke omgeving. Het is zeker aan te raden om in de avonduren een traditionele Balinese dansvoorstelling bij te wonen. Informeert u bij ons naar de mogelijkheden.


Uw zwembad indien u kiest voor een Keliki vallei tent

4
4

4: Einde arrangement

Vandaag komt uw verblijf in Capella Ubud tot een einde. U vervolgt uw reis door Indonesië.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat