Logo bg white

Capella Ubud: Glamping op Bali

4-daags arrangement Indonesië
Vanaf € 1.150,00 p.p.
mei t/m september
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Capella Ubud: Overnachten in een luxe tent

Capella Ubud is een exclusief concept op het eiland Bali (Indonesië) en ligt op ca. 20 minuten rijafstand van de bekende plaats Ubud. De accommodatie ligt op een helling tussen het regenwoud van Ubud, rijstvelden en de heilige Wos-rivier en beschikt over 22 luxe tenten.

De beroemde architect Bill Bensly heeft dit verfijnde tentenkamp ontworpen, geïnspireerd door de vroege Europese kolonisten uit de jaren 1800. Capella Ubud is een eerbetoon aan hun avontuurlijke geest, uitgevoerd middenin de ongerepte natuur. Tijdens de bouw is geprobeerd de natuur zoveel mogelijk in tact te houden.

Glamping op Bali

Elke tent is smaakvol ingericht en is qua meubilair gebaseerd op een beroep uit de vroege 19e eeuw zoals de kapitein, de houthakker, de kunstenaar en de prinses. Tevens beschikt elke tent over een eigen zoutwaterzwembad. De tenten komen in vijf categorieën zoals de terras tent, gelegen nabij het centrale kamp en met een uitzicht op de rijstterrassen en het regenwoud. De volgende categorie is de regenwoud tent, met uitzicht op het regenwoud. De riviertenten bieden uitzicht op de Wos rivier, perfect voor de nieuwsgierige en bekwame reiziger. De Keliki vallei tenten bieden een prachtig uitzicht over de vallei en hebben de grootste zwembaden. Voor een verblijf in de Keliki vallei tent dient u wel goed ter been te zijn.


Een verblijf in Capella Ubud is ideaal voor diegene die op zoek is naar ongerepte natuur, persoonlijke service en stijlvol comfort!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst in Capella Ubud

Vandaag arriveert u in het exclusieve Capella Ubud. Bij aankomst wordt u van harte welkom geheten door uw persoonlijke assistent en het overige vriendelijke personeel. U wordt begeleidt naar uw prachtige tent en heeft de rest van de dag vrij te besteden.

Bij uw verblijf in Capella Ubud zijn verschillende faciliteiten inbegrepen zoals een persoonlijke assistent die 24 uur per dag voor u klaarstaat. Tevens zijn de transfers van- en naar het centrum van Ubud inbegrepen zodat u het kamp kunt verlaten wanneer u dit verlangt. In de officierstent wordt dagelijks een inbegrepen afternoon tea gehouden en 's avonds kunt u hier genieten van inbegrepen cocktails en versnaperingen. Bij uw verblijf zijn tevens alle geselecteerde dranken en snacks inbegrepen.

  • ★★★★★ Capella Ubud (3n)

Uw comfortabele tent

2
2

2 & 3: (Capella) Ubud

Vrije dagen in Ubud die u geheel naar eigen inzicht kunt indelen. U kunt heerlijk ontspannen bij uw eigen zwembad of gebruikmaken van de faciliteiten van uw verblijf zoals de spa of de gym. Bij uw verblijf zit mountain bike verhuur inbegrepen en u kunt er dan ook voor kiezen om op eigen gelegenheid de omgeving te verkennen. U kunt deze dagen in overleg met uw accommodatie een programma samenstellen en uiteraard kunnen wij ook interessante excursies voor u verzorgen.

Ubud wordt beschouwd als het culturele hart van Bali en er zijn hier dan ook veel mogelijkheden om meer te leren over de traditionele hindoe-cultuur. Bezoek een tal van prachtige tempels in de omgeving en wandel door de natuurrijke omgeving. Het is zeker aan te raden om in de avonduren een traditionele Balinese dansvoorstelling bij te wonen. Informeert u bij ons naar de mogelijkheden.


Uw zwembad indien u kiest voor een Keliki vallei tent

4
4

4: Einde arrangement

Vandaag komt uw verblijf in Capella Ubud tot een einde. U vervolgt uw reis door Indonesië.

Prijsindicatie voor dit Capella Ubud glamping op Bali arrangement

Voor dit 4-daagse (3 nachten) verblijf in Capella Ubud dient u rekening te houden met een reissom vanaf € 1.150 per persoon. Deze prijsindicatie is gebaseerd op een verblijf in de terras tent. Uiteraard is het ook mogelijk om in een hogere tentcategorie te verblijven. Informeert u bij ons naar de mogelijkheden.

Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken. Graag nemen wij een verblijf in het Capella Ubud voor u op in een totale rondreis op maat.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op! Wij assisteren u graag met het samenstellen van uw ideale reis.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Indonesië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Indonesië?

Al sinds 1993 organiseren wij de mooiste reizen naar verre bestemmingen wereldwijd. Onze passie en deskundigheid komt tot uiting in alle aspecten van uw reis en uw verblijf in het Capella Ubud.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van het prachtige Indonesië en de sfeervolle accommodaties.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reisvoorstel op maat

Wij stellen speciaal voor u een reisprogramma samen waarin wij door middel van de route en accommodatiekeuze een exclusieve reis tot stand laten komen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat