Reisprogramma Canopy Camp Darién

1
1

1: Panama-Stad

Vandaag overnacht u nabij de internationale luchthaven van Panama-Stad. Uw reis naar de nog zeer ongerepte Darién provincie zal de volgende dag vanuit het Riande Airport Hotel van start gaan.

  • ★★★+ Riande Airport Hotel (1n)
2
2

2: Panama Stad – Darién

Vroeg in de ochtend wordt u bij uw verblijf opgehaald voor een indrukwekkende reis. Vandaag reist u af naar de nog ongerepte provincie Darién, gelegen in het oosten van Panama-Stad, niet ver van de Colombiaanse grens. Dit deel van het land wordt nog maar weinig bezocht door toeristen. De infrastructuur is slecht en de lokale bevolking leeft hier nog sober. In deze omgeving zijn veel lokale stammen te vinden. Daarnaast is Darién het natuurlijk habitat van vele bijzondere vogels, waaronder de indrukwekkende harpij. Samen met een gids en de rest van de groep reist u af naar het Canopy Camp. In de ochtend zal u in een vogelrijk gebied stoppen, alvorens u in de middag luncht in Torti. In de namiddag komt u aan bij uw verblijf. Uw verblijf is op basis van volpension. Tevens zijn softdrinks en excursies inbegrepen. Enkel voor alcoholische drankjes moet betaald worden. U overnacht de komende dagen in een luxe tent, welke van alle gemakken is voorzien. Houdt u er overigens rekening mee dat de badkamer zich buiten de tent bevindt.

  • ★★★★ Canopy Camp (6n) Blank

Canopy Camp Darién

3
3

3 – 7: Darién

Deze dagen maakt u verschillende excursies in de omgeving van het Canopy Camp. Gedurende de meeste excursies gaat u op zoek naar bijzondere vogelsoorten en vooral naar de harpij, al wordt deze niet vaak gevonden. Tevens bezoekt u verschillende lokale stammen, welke nog volgens traditionele normen en gebruiken leven.

8
8

8: Darién – Panama-Stad

Vandaag moet u helaas alweer afscheid nemen van uw gidsen én het bijzondere verblijf in het Canopy Camp. In ca. 4 uur reist u terug naar Panama-Stad, waar dit arrangement tot een einde komt.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat