Logo bg white

Canareef Resort

4-daags arrangement Malediven
Vanaf € 725,00 p.p.
Januari t/m april
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

De ideale combinatie met Sri Lanka

Wilt u uw rondreis door Sri Lanka verlengen met een verblijf op de paradijselijke Malediven? Dan is de keuze voor een verblijf in het betaalbare Canareef Resort een zeer gunstige keuze. Enkele keren per week wordt vanuit de Sri Lankaanse stad Colombo rechtstreeks op de luchthaven Gan gevlogen. Vanaf hier is het nog maar 15 minuten per speedboat naar dit prettige resort.

1
1

1: Gan – Herathera

U arriveert vandaag op de luchthaven van Gan, de meest zuidelijke luchthaven van de Malediven. Bij het verlaten van de luchthaven ontmoet u een vertegenwoordiger van het Canareef Resort. U reist per speedboot in ca. 15 minuten naar het resort, gelegen in zuidelijke deel van de Malediven op het eiland Herathera. Bij uw verblijf is halfpension inbegrepen. U kunt er eventueel ook voor kiezen om uw verblijf te upgraden naar volpension of eventueel All-Inclusive, wat wil zeggen dat alle maaltijden en geselecteerde (alcoholische en non-alcoholische) dranken zijn inbegrepen.

  • ★★★ Canareef Resort (3n)

Canareef Resort

2
2

2 & 3: Malediven

Vrije dagen op het mooie eiland Herathera. U kunt heerlijk ontspannen bij het zwembad met een goed boek, of al snorkelend de omliggende wateren verkennen. Eventueel kunt u ook genieten van een behandeling in de spa. Bent u een duiker? Loopt u dan zeker even binnen bij de professionele duikschool waar het enthousiaste personeel u alles kan vertellen over de mogelijkheden.

4
4

4: Herathera – Malé

Per speedboot reist u vandaag terug naar de luchthaven van Gan. Per binnenlandse vlucht reist u in een uurtje naar de internationale luchthaven in Malé waar uw Malediven verblijf tot een einde komt.

Prijsindicatie Canareef Resort

Voor een 4-daags (3 nachten) verblijf in het Canareef Resort dient u rekening te houden met een reissom vanaf ca. € 725 per persoon op basis van verblijf in een standaard 'sunrise villa'.

Inbegrepen:
U verblijft op basis van halfpension. Daarnaast is ook de transfer (per boot) vanaf de luchthaven Gan, en de vlucht per watervliegtuig terug naar Malé inbegrepen. Intercontinentale vliegtickets naar de Malediven zijn niet inbegrepen.

Mogelijke upgrades:
Voor verblijf in een sunset beach villa of de grotere jacuzzi villa (ook geschikt voor gezinnen), geldt een toeslag. Uiteraard is ook een langer verblijf mogelijk.

Seizoenen:
Deze tarieven zijn gebaseerd op medio januari t/m april. Voor reizen in het laagseizoen (mei t/m medio december) en het tophoogseizoen (medio december t/m medio januari) gelden andere tarieven.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Malediven

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom kiest u voor Canareef?

Bent u op zoek naar een betaalbaar 3-sterren resort wat zich uitstekend laat combineren met een rondreis door Sri Lanka, dan is het Canareef Resort voor u de juiste keuze.

Betaalbaar resort

Tussen alle exclusieve All-Inclusive resorts is het lastig om ook nog een betaalbaar resort te vinden om uw vakantie te spenderen. Canareef is een mooie oplossing!

Combinatie met Sri Lanka

Het Canareef Resort is uitstekend te bereiken vanuit Sri Lanka. Enkele keren per week wordt er vanuit Colombo op Gan gevlogen waarna het nog maar 15 minuten varen is.

Genieten van de Malediven

Tijdens uw verblijf in het Canareef Resort ontbreekt het u aan niets. Geniet van de prachtige witte stranden van de Malediven en de onwerkelijk mooie onderwaterwereld.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat