Logo bg white

Brush Creek Ranch

4-daags arrangement Westkust & Rocky Mountains
Prijs op aanvraag
mei t/m oktober
Alexander 4856
Heeft u vragen?
×

Authentiek verblijf op de Brush Creek Ranch


De tijd lijkt stil gestaan te hebben op de rustieke Brush Creek Ranch en het is daarmee de perfecte plek om even helemaal tot rust te komen en op te laden. Deze werkende ranch is een terrein van 30.000 hectare bestaande uit bergen, prairies, talloze beekjes en rivieren. De natuur is hier verbluffend mooi, de zonsondergangen adembenemend en de sterrenhemel kraakhelder. Samengevat, op de Brush Creek Ranch vindt u een authentieke ervaring in het wilde westen van Amerika!

De Brush Creek Ranch biedt thuis aan 3 verschillende accommodaties, namelijk de Lodge & Spa at Brush Creek Range, de Magee Homestead en de French Creek. Het vele gebruik van hout geven al deze accommodaties een rustieke feel, wat weer prachtig inblendt met de ruige natuur.

Op de Brush Creek Ranch zijn de activiteitenmogelijkheden eindeloos en zowel jong, als oud komen hier aan hun trekken. Het is een perfecte plek om samen met uw gezin, of enkel met een partner in alle luxe te genieten van de sensationeel mooie natuur en simpelweg het buitenleven!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Brush Creek Ranch


Vandaag arriveert u op de Bush Creek Ranch. De komende dagen zal u hier genieten van een authentieke ranch-ervaring in het schitterende Wyoming. Na aankomst wordt u van harte welkom geheten en zal u vervolgens naar uw sfeervolle kamer begeleid worden. Uw maaltijden, geselecteerde drankjes en activiteiten zijn gedurende uw verblijf inbegrepen. De middag kunt u geheel naar eigen inzicht invullen. Indien gewenst kunt u deelnemen aan een middagactiviteit.


  • ★★★★★ Lodge & Spa at Brush Creek Ranch (3 nachten) Blank
2
2

2 & 3: Brush Creek Ranch


Gedurende deze dagen kunt kiezen uit een hoop verschillende activiteiten. Een paardrijdtocht mag eigenlijk niet ontbreken wanneer u op een ranch verblijft! U kunt verder schitterende wandelingen, of fietstochten per mountainbike maken. Bent u avontuurlijk ingesteld, neem dan een les boogschieten, of rotsklimmen. Voor meer ontspanning neemt u deel aan een van de yogalessen, die plaatsvinden op de meest prachtige plekken in de natuur, of laat u zich verwennen in de uitmuntende spa. Voor families met jonge kinderen zijn er speciale educatieve programma's die absoluut de moeite zijn. Het excursie-aanbod is zeer uitgebreid en een deel van deze excursies zijn inclusief bij uw verblijf en voor het andere deel van de excursies geldt dat er een extra toeslag van toepassing is die u ter plekke dient te voldoen.

4
4

4: Vertrek


Het zeer bijzondere verblijf op de Brush Creek Ranch komt vandaag helaas alweer tot een einde. Na een smakelijk ontbijt checkt u uit en vervolgt u uw reis door de VS. Indien gewenst kunt u er altijd voor kiezen om dit arrangement uit te breiden naar meerdere nachten.

Prijsindicatie voor dit authentieke verblijf in Brush Creek Ranch

De prijs voor een verblijf in Brush Creek Ranch is op aanvraag. Houdt u er rekening mee dat er een minimum van 3 nachten van toepassing is.


Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Westkust

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Tico als organisator van uw droomreis door de Verenigde Staten

Al sinds 1993 organiseren wij de mooiste reizen naar verre bestemmingen wereldwijd. Onze passie en deskundigheid komt tot uiting in alle aspecten van uw reis door de Verenigde Staten en uw verblijf in Brush Creek Ranch. Wij deze bestemming uit eigen ervaring en kunnen u dan ook uitstekend assisteren bij eventuele vragen!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed en snel van dienst te zijn. Onze reisspecialisten zullen dan ook altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek. Binnen enkele dagen ontvangt u een gedetailleerd reisprogramma op maat.

Beste lokale partners

Wij werken samen met de beste lokale partners en dat is interessant in de Verenigde Staten, omdat ons lokale agentschap kwalitatief goede excursies aanbiedt. Dit is een absolute meerwaarde voor uw reis naar de VS!

Unieke ervaringen

Samen met u stellen we een unieke reis samen, gebaseerd op úw wensen en voorkeuren. Geniet van een gastronomische wandeling, maak een spectaculaire helikoptervlucht of woon een sportwedstrijd of awardshow bij.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat