Reisprogramma Jaguar cruise door de Braziliaanse Pantanal

1
1

1: Cuiabá – Porto Jofre

Vanochtend wordt u opgehaald bij uw hotel in Cuiabá voor de transfer naar het schip van Mutum Expeditions. Het is een lange, maar indrukwekkende reis van ca. 5½ uur naar Porto Jofre. Onderweg ontvangt u een lunchbox.

Het eerste traject van ca. anderhalf uur voert over een uitstekend geasfalteerde weg naar Poconé. Vanaf hier wordt de weg onverhard en reist u verder (ca. 3½ uur) naar Porto Jofre over de Transpantaneira weg. In Porto Jofre ligt een kleine boot op u te wachten die u in ca. 30 minuten naar het schip zal brengen, waar u in de loop van de middag zal arriveren. U wordt van harte welkom geheten aan boord en ontvangt een uitleg over het leven aan boord en het programma voor de komende dagen. U verblijft gedurende deze 4-daagse (3 nachten) cruise op basis van volpension. Uiteraard zijn alle excursies inbegrepen.

  • ★★★ Mutum Expeditions (3n)

Kajuit aan boord van Mutum Expeditions

2
2

2 & 3: Jaguar cruise

De komende dagen vaart u over de rivier en kijkt u uit naar jaguars die zich vooral ophouden bij de oevers van de rivier. Uw gids maakt u uiteraard ook attent op al het andere dierenleven wat onderweg de revue passeert. De Pantanal kent een ongekende diversiteit aan zowel flora áls fauna.

4
4

4: Einde van de cruise – Cuiabá

In de vroege ochtend (na het ontbijt) komt uw jaguar cruise tot een einde. Het schip meert weer aan in Porto Jofre waar een voertuig op u staat te wachten voor de terugreis over land naar Cuiabá, een tocht van ca. 5 uur. Vroeg in de middag keert u terug in Cuiabá. Einde van dit arrangement.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat