Reisprogramma Borneo Rainforest Lodge

1
1

1: Lahad Datu – Danum Valley

Vandaag start uw 4-daagse arrangement naar het ontgonnen primaire regenwoud van Danum Valley, wellicht één van de mooiste natuurgebieden van Azië. Op de luchthaven van Lahad Datu wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van de lodge voor de ca. 2½ uur durende transfer naar de lodge. U verblijft de komende dagen op basis van volpension, met inbegrip van alle excursies onder begeleiding van ervaren Engelssprekende natuurgidsen. Alle excursies worden standaard uitgevoerd in kleine groepjes (tot maximaal 8 personen). U kunt er uiteraard ook voor kiezen om uw eigen privé-gids te hebben gedurende uw verblijf in dit prachtige gebied.

’s Middags staat er een indrukwekkende wandeling op het programma waarbij u loopt over een hangbrug boven de boomtoppen en zo de jungle verkent. ’s Avonds maakt u een spectaculaire rit in een ‘open-air’ jeep op zoek naar dieren.

  • ★★★★ Borneo Rainforest Lodge (3n – vp) Blank

Optionele premium deluxe chalet

2
2

2 & 3: Danum Valley

Gedurende deze dagen maakt u prachtige wandelingen door dit onontgonnen primaire regenwoud. De Borneo Rainforest Lodge heeft een aantal mooie wandelroutes uitgezet in de omgeving van de lodge. Zo bezoekt u o.a. een oude begraafplaats van de Kadazandusun, de traditionele bevolking van dit gedeelte van Sabah. Ook kunt u naar een spectaculair uitzichtpunt klimmen en eventueel zwemmen in de nabij de lodge gelegen waterpoel.
U kunt ’s avonds deelnemen aan een avondwandeling waarbij u met uw gids en zaklantaarns speurt naar nachtdieren als insecten, hagedissen, kikkers, slangen en met een beetje geluk wellicht een vliegende eekhoorn, spookdier of een nevelpanter.

"Over ons verblijf in de Borneo Rainforest Lodge waren wij uiterst tevreden. Wat betreft de organisatie ter plaatse niets dan lof. Steeds stond er iemand klaar om ons op te vangen en alles werd steeds naar volle tevredenheid voor ons geregeld. De gidsen waren deskundig en spraken allen goed verstaanbaar Engels. "
Yvonne & Jean Winkels

Prachtig primair regenwoud

4
4

4: Danum Valley – Lahad Datu

’s Ochtends staat er nog een interessante wandeling op het programma. Onder begeleiding van een gids gaat u op zoek naar de vele vogelsoorten die dit gebied rijk is.

Na de lunch vindt de transfer plaats terug naar Lahad Datu waar u ofwel wordt afgezet op de luchthaven, ofwel uw reis vervolgt. In Lahad Datu eindigt dit Danum Valley arrangement.

Vanuit Lahad Datu kunt u uw reis vervolgen richting de oostkust van Sabah waar zich de prachtige eilanden Sipadan, Kapalai, Mabul, Pom Pom en Mataking bevinden. U kunt hier uw reis in alle rust afsluiten op één van deze mooie eilanden. Ook kunt u vanuit Lahad Datu over land naar Sukau reizen voor een bezoek aan het Kinabatangan reservaat of terug naar Sandakan. De specialisten van Tico adviseren u graag.

Prachtig wildlife

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat