Reisprogramma Paradijselijk Lankayan eiland

1
1

1: Sandakan - Lankayan Island

In de ochtend vertrekt de boot vanaf de pier van Sandakan. U reist in ca. anderhalf uur per snelle boot naar het prachtige eiland Lankayan. U verblijft de komende dagen op dit prachtige exclusieve eiland op basis van volpension in een zeer comfortabel houten chalet. U kunt de komende dagen genieten van de mooie, hagelwitte stranden en de adembenemende onderwaterwereld. Vanaf het strand kunt u prachtig snorkelen rond de steiger van het resort.

Bent u een fanatieke duiker, dan is het erg de moeite waard om een volledig duikarrangement te boeken waarbij er dagelijks 3 georganiseerde duiken vanaf een boot zijn inbegrepen (m.u.v. de dag van aankomst en vertrek). Wij informeren u uiteraard graag over de extra kosten.

  • ★★★+ Lankayan Island Resort (3n – vp)
2
2

2 & 3: Lankayan Island

Vrije dagen op het eiland Lankayan. U kunt onbeperkt snorkelen direct vanaf het strand van het resort of gebruik maken van de mogelijkheid om te kayakken. Het azuurblauwe water is een ware droom voor duikers en snorkelaars.

Het eiland is ook de favoriete stek voor zowel soep- als karetschildpadden (green turtles & hawksbill turtles). Deze bijzondere dieren komen ieder jaar terug naar de eilanden in de Suluzee om te nesten. Met een beetje geluk ziet u tijdens uw verblijf de kleine schildpadden hun moeizame en vooral avontuurlijke ‘eerste’ weg naar de zee afleggen.

"Op het eiland Lankayan zaten we letterlijk in een paradijs. In nog geen 20 minuten wandelden wij het eiland helemaal rond. Wat een prachtig eiland om te snorkelen! Wij waren getuigen van de vrijlating van de zeeschildpadjes en hebben ze onder water kunnen fotograferen. Dat hebben we nergens anders meegemaakt. Lankayan was zó goed dat wij nu al heimwee hebben naar dit eiland!"
Tico-reizigers

Baby schildpadjes

4
4

4: Lankayan Island - Sandakan

’s Ochtends vroeg brengt de snelle boot u in ca. anderhalf uur terug naar Sandakan. Hier eindigt dit arrangement.

Vanuit Sandakan zijn er talloze mogelijkheden om uw prachtige reis door Borneo te vervolgen. Zo kunt u bijvoorbeeld doorreizen naar het Kinabatangan reservaat of naar het primaire regenwoud van Danum Valley. De reisspecialisten van Tico adviseren u graag.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat