Reisprogramma Bird Island Lodge

1
1

1: Aankomst Bird Island Lodge

Vandaag vliegt u om 11:05 uur vanaf het hoofdeiland Mahé in ca. 35 minuten naar het koraaleiland Bird Island. Dit eilandje is ongeveer 100 km ten noorden van Mahé gelegen en is een vogelparadijs. U verblijft in een van de 24 bungalows met plafondventilator (er is geen airconditioning) op basis van volpension dus ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

  • ★★★ Bird Island Lodge (3n – bungalow – vp) Blank

2
2

2 & 3: Bird Island


U heeft twee vrije dagen die u in alle rust kunt besteden op Bird Island. Er zijn geen wegen of auto’s op Bird Island en lopend kunt u in een uurtje een rondje over de prachtige stranden lopen. U kunt tijdens uw verblijf op dit bijzondere koraaleilandje genieten van de stranden, snorkelen, kajakken, tennissen of biljarten.


Met de inkomsten van de Bird Island Lodge is het natuurbehoud op het eiland de afgelopen jaren bekostigd en is de flora en fauna in ere hersteld. Van mei tot oktober nesten bonte sterns zich op het eiland en zijn deze in groten getale te zien. Doordat er ook vele andere vogelsoorten op het eiland te vinden zijn, is Bird Island ook buiten het broedseizoen interessant om te bezoeken. Daarnaast lopen er 24 Aldabra schildpadden over het eiland en kunt u hier zeeschildpadden zien. Groene zeeschildpadden kunt u het gehele jaar 's avonds aan land zien komen om eitjes te leggen en worden het meest gezien van juni t/m augustus. Karetschildpadden kunt u in de maanden oktober t/m januari aan land zien komen met december als absolute topmaand! In de maanden hierna kunt u babyschildpadjes hun opmars naar zee zien maken.

Een van de Aldabra schildpadden

3
3

3: Vertrek Bird Island - Mahé


Na het ontbijt heeft u nog even te besteden op dit mooie paradijselijke eiland. In de loop van de ochtend neemt u afscheid van Bird Island en vertrekt u om 11:50 uur met de 35 minuten durende vlucht naar Mahé. Hierna vervolgt u de reis naar eigen wens. Wij adviseren u graag over de mooiste routes en combinaties die mogelijk zijn met de Bird Island Lodge.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat