Logo bg white

Banteay Cchmar

2-daags arrangement Cambodja
Vanaf € 460,00 p.p.
November t/m maart
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Banteay Cchmar

Het Banteay Cchmar tempelcomplex is een prachtige 12e eeuws tempelcomplex, welke bekend staat als een van de vier meest bedreigde plekken ter wereld. Het complex heeft namelijk meerdere plunderingen ondergaan in de afgelopen jaren. Nu er meer en meer interesse is voor deze bijzondere plek, is hier gelukkig een eind aan gekomen waardoor de tempel nu met rust gelaten wordt.Het complex is voor een zeer groot deel overwoekerd door de natuur. Desalniettemin zijn de grootte van de tempel en de miniscule details die bewaard zijn gebleven buitengewoon indrukwekkend. Evenals de “Avalokitesvara”, een van de meest geweldige beeldhouwwerken uit het tijdperk van Angkor.

Er is een tentenkamp opgezet middenin het tempelcomplex. U verblijft op een safari-achtige manier in luxe tent. Deze op maat ontworpen tenten bestaan uit materiaal van hoge kwaliteit waardoor comfort gegarandeerd is. Iedere tent heeft haar eigen sanitaire voorzieningen.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Siem Reap – Banteay Cchmar

Vanochtend wordt u opgehaald bij uw hotel in Siem Reap door uw privé chauffeur en gids. U rijdt naar het prachtige 12e eeuwse tempelcomplex van Banteay Cchmar. Bij aankomst wordt u welkom geheten door de lokale bevolking alvorens u op eigen gelegenheid de tempel kunt gaan verkennen. Na uw picknick lunch, wordt u naar de andere kant van het dorp gebracht, waar u wederom een andere prachtige tempel kunt bezoeken. Kinderen spelen tussen de ruïnes, terwijl de lokale bevolking hun kleding wast in het water rondom.

Eenmaal terug in het kamp kunt u de zonsondergang bekijken onder het genot van een drankje. Een magisch beeld om de zon achter de tempel te zien zakken. De mensen uit het dorp bereiden ter plaatse een heerlijke Cambodiaanse maaltijd voor u, terwijl u kunt genieten van typische Khmer muziek gespeeld door de bewoners van het dorpje.  • ★★ Banteay Cchmar tent (1n – vp)

Banteay Cchmar tent

2
2

2: Banteay Cchmar – Siem Reap

Nog voor het ontbijt kunt u ervoor kiezen om deel te nemen aan het ochtendgebed samen met de monniken. In ruil voor een aalmoes, welke u bij de dorpelingen kunt kopen (niet inbegrepen), geven zij u hun zegen. Een bijzonder ritueel om bij te wonen.

Eenmaal terug bij het kamp staat het ontbijt voor u klaar, waarna u begint aan de terugrit naar Siem Reap. Eenmaal in Siem Reap wordt u bij uw hotel of bij het vliegveld afgezet.

Prijsindicatie voor verblijf bij Banteay Cchmar

Voor het verblijf van 2 dagen en 1 nacht bij het Banteau Cchmar tempelcomplex geldt een indicatie reissom van € 460 per persoon (bij deelname van 2 personen). Dit arrangement is op basis van volpension.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Cambodja

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Cambodja?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste en meest complete Cambodja reizen. Zij kennen het land erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Cambodja reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten in Cambodja

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat